Να τι προβλέπει ο Γιώργος Ματσάγγος για τον Ιανουάριο 2017 και για όλα τα ζώδια

Οι προβλέψεις του Γιώργου Ματσάγγου για τον Ιανουάριο 2017
 

Η επεισοδιακή πρεμιέρα της χρονιάς και η εκρηκτική πανσέληνος διαμορφώνονται μέσα στην καταιγίδα των γεγονότων, στην βροχή των εξελίξεων αλλά  και στο φως της ελπίδας  είναι το σύνθημα των ημερών, με τον Ιανουάριο να βάζει τα δυνατά του για να δικαιολογήσει τον ..διπρόσωπο Ιανό που του χάρισε το όνομά του επισημαίνοντας τις διττές επιρροές των πλανητών που θα μας επηρεάσουν στη διάρκειά του! 


Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος: 

 
αναλύει τα φεγγάρια του μήνα και τον τρόπο που με τις ζωδιακές τους θέσεις και τις πλανητικές τους όψεις επηρεάζουν για μεγάλο διάστημα τις ζωές όλων μας!

 
Ειδικότερα, η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται στις 12 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου είναι μια δύσκολη Πανσέληνος καθώς Δίας και Ουρανός αλλά και Πλούτωνας συμμετέχουν στο φαινόμενο με τον σχηματισμό ενός σκληρού "Μεγάλου Σταυρού"

 
ενώ η Νέα Σελήνη του μήνα στις 28/1 στο ζώδιο του Υδροχόου μιλά για καινοτομίες που είναι προ των πυλών αλλά και για την αλλαγή που πρέπει να κάνουμε την συμπεριφορά μας αφήνοντας πίσω μας τις ατομικιστικές επιλογές..

 
μιλά για το καλύτερο ποδαρικό της χρονιάς στις 3/1 που δεν είναι άλλο από το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, ζώδιο στο οποίο η αγαπημένη Θεά βρίσκεται σε έξαρση!! 

 
παρουσιάζει την πορεία του Ερμή που συνεχίζοντας τον "ανάποδο" δρόμο του θα περάσει στις 4/1 στο ζώδιο του Τοξότη για να φέρει διάθεση για επικοινωνία αλλά και αφηρημάδα..

 
ενημερώνει για το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19/1 και για την επιρροή που θα έχει αυτή του η θέση στον τρόπο που βλέπουμε την φιλία και την αγάπη ενώ μας χαρίζει και αρκετή αισιοδοξία 

 
υπόσχεται οτι το πέρασμα του Άρη στις  28/1 στον χώρο κυριαρχίας του, τον Κριό, μας βοηθά να αποτινάξουμε από πάνω μας οτιδήποτε μας περιορίζει!

 
ερμηνεύει με λεπτομέρειες όλες τις πλανητικές όψεις του μήνα που βάζουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στις διαθέσεις και τις εξελίξεις που φέρνει αυτός ο ελπιδοφόρος πρώτος μήνας της Νέας Χρονιάς!! 

 
και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

 

ΠΗΓΗ: astrologos.gr

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ