Άφαντος παραμένει ο μακελάρης του κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη – Νέο βίντεο με τον δράστη να φεύγει με ταξί

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες των τουρκικών αρχών για τον εντοπισμό του άνδρα που σκόρπισε τον θάνατο το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο κλαμπ Reina, στην Κωνσταντινούπολη

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μια  μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στη συνοικία Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολης, ύστερα από τηλεφώνημα πολίτη ότι είδε τον δράστη.

Η τουρκικές αρχές πραγματοποίησαν επιδρομή σε σπίτι. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας χωρίς συλλήψεις. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης από την πλευρά τους μετέδωσαν ότι συνελλήφθη ένα άτομο, που όμως δεν εμπλέκεται στην επίθεση.

 

Η έρευνα θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, ενώ η φωτογραφία του μακελάρη έχει δοθεί σε όλα τα συνοριακά περάσματα, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια. Ο άνδρας που πιθανότατα είναι γύρω στα 25 από το Καζακστάν ή το Ουζμπεκιστάν, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν βρίσκεται ακόμη όχι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ακόμη και στην Τουρκία.

Στο μεταξύ νέο βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα που δείχνει τον δράστη του μακελειού να ψάχνει να βρει ταξί, προκειμένου να απομακρυνθεί από τον τόπο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ