Ο Ντ. Τραμπ πέταξε «με τις κλωτσιές» 86χρονο συγγραφέα από το γκολφ κλαμπ του! - Όλος ο διάλογος

Την εκδίκησή του πήρε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον 86χρονο  συγγραφέα Χάρι Χαρτ ΙΙΙ, ο οποίος είχε γράψει μια όχι και τόσο κολακευτική βιογραφία για τον ίδιο στο παρελθόν.

Όπως έγραψε ο Χαρτ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την περασμένη Παρασκευή πήγε να παίξει γκολφ στο κλαμπ του μεγιστάνα - προέδρου στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Ντέβιντ Κοτς και δύο άλλους παίκτες.

«Είπα: Συγχαρητήρια κύριε, και του έσφιξα το χέρι.

Ο Τραμπ μου είπε: Ήσουν πολύ σκληρός μαζί μου. Μου είναι πολύ  δύσκολο, Χάρι. Πραγματικά δύσκολο».

Ο Χαρτ ισχυρίζεται ότι κοίταξε τον Τραμπ στα μάτια και του είπε: «Είναι όλα αλήθεια» και ο Τραμπ του απάντησε: «Όχι με τον τρόπο που τα έγραψες».

Ο Χάρι Χαρτ ΙΙΙ έγραψε το 1993 την βιογραφία με τίτλο «Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump», μία από τις αποκαλύψεις στο βιβλίο ήταν ότι η Ιβάνα Τραμπ κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης για το διαζύγιο είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Χαρτ η ασφάλεια του νέου Προέδρου των ΗΠΑ οδήγησαν αυτόν, τον Ντέιβιντ Κοτς και τους συμπαίκτες τους εκτός γηπέδου.
«Ο Ντέιβιντ ένιωσε αηδία», έγραψε ο Χαρτ και τελικά έπαιξαν γκολφ στο Emerald Dunes, «το οποίο είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο γήπεδο του γκολφ, από αυτό του Τραμπ».

Ωστόσο πηγή που βρίσκεται κοντά στον Κοτς και που επικαλείται το περιοδικό Page Six δήλωσε ότι «ο Ντέιβιντ δεν ήταν παρών κατά τη διάρκεια της λογομαχίας μεταξύ του Προέδρου και του Χάρι Χαρτ και ποτέ δεν ζητήθηκε από τον Ντέιβιντ να φύγει. Απλώς σκέφτηκε ότι ήταν πιο πρέπον να αποχωρήσει μαζί με τους καλεσμένους του».

«Τα σχόλια που αποδίδονται στον Ντέβιντ Κοτς σχετικά με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι ανακριβή και στην πραγματικότητα οι δυο τους είχαν μία πολύ εγκάρδια συνάντηση μία εβδομάδα πριν και κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Mar-a-Lago», δήλωσε η πηγή.