Οργισμένος όχλος στην Τουρκία λίντσαρε τον σχεδιαστή μόδας Μπαρμπαρός Σανσάλ επειδή γιόρτασε την Πρωτοχρονιά στη Λευκωσία

Θύμα των φανατικών ισλαμιστών στην Τουρκία έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας , ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια επειδή... γιόρτασε την πρωτοχρονιά! 

 

Ο Σανσάλ βρισκόταν την παραμονή της πρωτοχρονιάς στα κατεχόμενα και αποφάσισε να ανεβάσει στα social media βίντεο όπου έλεγε ότι λόγω καταπίεσης επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη πλευρά της Λευκωσίας για να γιορτάσει την έλευση της νέας χρονιάς.

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το εμπρηστικό μήνυμα του Σανσάλ.

Η αντίδραση των Τουρκοκυπρίων ήταν άμεση. Τον απέλασαν και όταν το βράδυ της Δευτέρας, έφτασε στο αεροδρόμιο Αττατούρκ της Κωνσταντινούπολης με πτήση της Turkish Airlines, αγριεμένο πλήθος τον περίμενε στην πίστα του αεροδρομίο.

Πριν καλά καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε άγρια! Υπάρχουν αναφορές πως επίθεση δέχτηκε και μέσα στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη.

Τα video που κατακλύζουν τις τελευταίες ώρες τα social media είναι χαρακτηριστικά του τι έγινε. Μάλιστα, μετά τον ξυλοδαρμό του οι Αρχές συνέλαβαν τον σχεδιαστή, καθώς υπήρχε σχετική εντολή από τις αρχές.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ