Δηλητηριώδες καφέ φίδι καταβροχθίζει πύθωνα – Ανταγωνίζονταν για τροφή λένε οι ειδικοί - Video

Η θέα ενός θανατηφόρου καφέ φιδιού να τρώει ταπιτοπύθωνα σχεδόν ίδιου μεγέθους είναι αρκετή για να κάνει κάποιον να ανατριχιάσει.

Για την Sally και τον Norman Hill το να καταγράψουν με την κάμερα τους ένα φίδι να τρώει ένα άλλο δεν ήταν καθόλου φρικιαστικό, αντιθέτως το θεώρησαν σπάνιο και συναρπαστικό.
Το ζευγάρι που κατοικεί στην Αυστραλία κλήθηκε για να πιάσει ένα φίδι.  

«Δεν είχαμε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, είναι πολύ σπάνιο ένας θηρευτής φιδιών να έχει την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά σε κάτι τέτοιο», δήλωσε η Sally σύμφωνα με την Daily Mail.
Aναγκάστηκαν να περιμένουν για ώρα στο σπίτι μέχρι το φίδι να τελειώσει το γεύμα του.

 

«Ακούγαμε πάντα τους παλιούς να λένε "εάν έχεις έναν ταπιτοπύθωνα δεν μπορείς να  έχεις ένα καφέ φίδι", κάτι που προφανώς πρόκειται για μύθο».
Tα καφέ φίδια τρώνε συνήθως ποντίκια, βατράχους και σαύρες, είναι όμως γνωστό ότι μπορούν να φάνε άλλα φίδια ή ακόμη και του ίδιου είδους!


Η ίδια αναφέρει ‘’Βάλαμε το καφέ φίδι αμέσως σε μια τσάντα, αν το ενοχλήσεις πολύ μπορεί να κάνει εμετό το γεύμα το, το οποίο θα πάει χαμένο’’.

Συμπλήρωσε επίσης πως  το περιστατικό θα μπορούσε να έχει προκληθεί από την πίεση του πληθυσμού των φιδιών η οποία οδηγεί σε ανταγωνισμό για τροφή.
Τα περιστατικά έχουν διπλασιαστεί σε σχέση με το 2015 όπου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τα φίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ