Χιονιάς "Αριάδνη": Εντοπίστηκε σώος 77χρονος που είχε χαθεί στη Ναυπακτία - Χωρίς ρεύμα και νερό η Αλόννησος

Συνεχίζονται τα προβλήματα σε όλη την Ελλάδα από την επέλεση της κακοκαιρίας.
 

Λίγο πριν από τις 5:00 το απόγευμα δόθηκαν πάλι στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, που είχαν κλείσει νωρίτερα το μεσημέρι, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.

Πάντως, σύμφωνα με τους υπευθύνους της γέφυρας, παρακολουθείται στενά η εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, ώστε αν χρειαστεί να ληφθούν εκ νέου προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια οδηγών και επιβατών

Εν τω μεταξύ, σώος βρέθηκε 77χρονος άνδρας που αγνοούνταν στα Πιτσινέικα της ορεινής Ναυπακτίας, εν μέσω κακοκαιρίας. Ο ηλικιωμένος έχασε τον προσανατολισμό του αφού αναχώρησε από το σπίτι του το πρωί.

Εντοπίστηκε κοντά στο χωριό μετά από επιχείρηση όπου έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλο και άνδρες της Αστυνομίας και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου.

Την ίδια ώρα, χωρίς ρεύμα και νερό είναι εδώ και ώρες το νησί της Αλοννήσου. Το δίκτυο ύδρευσης δε λειτουργεί και οι αντλίες από τις δεξαμενές των σπιτιών δε λειτουργούν λόγω της διακοπής ρεύματος. Εικάζεται ότι σε 1-2 ώρες θα διορθωθεί η βλάβη.

Διακοπές ρεύματος και κλειστοί δρόμοι, είναι οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας και στη Σκόπελο. Κλειστοί είναι οι δρόμοι προς Καλόγερο και άλλες ορεινές περιοχές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ