Ένας χρόνος χωρίς τον Ντέιβιντ Μπόουι - Δείτε τις προσωπικές τους φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Ιμάν

Εβδομήντα χρόνια από την γέννηση κι ένας χρόνος από το θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι συμπληρώνονται αυτήν την εβδομάδα.

Στις 8 Ιανουαρίου ο Βρετανός καλλιτέχνης θα γιόρταζε τα 70α του γενέθλια, ενώ σήμερα, 10 Ιανουαρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του και η σύζυγός του, το διάσημο πρώην σούπερ μόντελ Ιμάν απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα σύζυγό της αναρτώντας μία σειρά από προσωπικές τους φωτογραφίες στο Instagram.

 

Συγκεκριμένα η 61χρονη Ιμάν, που παραμένει μία καλλονή, ανέβασε στον λογαριασμό της μία φωτογραφία που είναι μαζί με τον Μπόουι γράφοντας: «8 Γενάρη #ForeverLove #BowieForever» και λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακολούθους της φωτογραφίες από τα μουσικά άλμπουμ του Μπόουι, αλλά και μία φωτογραφία που είναι οι δυο τους σε μία παραλία.

Jan 8th #ForeverLove #BowieForever

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης IMAN (@the_real_iman) στις

Ο Ντέιβιντ Μπόουι πέθανε πριν από έναν χρόνο σαν σήμερα, δύο μέρες μετά τα 69α γενέθλιά του, από καρκίνο του ήπατος, συγκλονίζοντας ολόκληρο τον κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από την μουσική του.

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του καλλιτέχνη με την Ιμάν και τους θαυμαστές του να παρακολουθούν μία συναυλία στο O2 Academy, στο Μπρίξτον του Λονδίνου, που ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του Μπόουι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ