Δημοσιογράφος για Τζορτζ Μάικλ: «Είχε 500 εραστές μέσα σε επτά χρόνια»

O Πιρς Μόργκαν, στενός φίλος του Τζορτζ Μάικλ, προχώρησε σε αποκαλύψεις γύρω από την ερωτική ζωή του τραγουδιστή.

Οπως αποκαλύπτει στη στήλη Event στην DailyMail , τόσο ο ίδιος όσο και ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκαν κάποτε από κοινού σε ένα δείπνο στο Λονδίνο και εκεί, ο 53χρονος τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής ως προς την ερωτική του ζωή, αφού μίλησε ανοιχτά και με υπερηφάνεια για το γεγονός ότι τα προηγούμενα επτά χρόνια είχε 500 εραστές.

Μάλιστα, ο Μάικλ δικαιολόγησε την απόφαση του να μοιραστεί αυτήν την πληροφορία - που έκανε τους πάντες να γελάσουν- ως εξής: «Αποφάσισα να παραδεχτώ τα πάντα, ώστε ο κόσμος να μην μπορέσει να με εκθέσει για τίποτα».

Ο τραγουδιστής αμφισβήτησε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Μόργκαν, ρωτώντας τον αν έχει ποτέ απολαύσει την ερωτική παρέα ενός άντρα, όμως ο δημοσιογράφος απάντησε πως δεν το έχει κάνει ποτέ. Ενα ακόμα στοιχείο που δεν ήταν γνωστό είναι ο εκβιασμός που δέχτηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής από Γάλλο άντρα ιερόδουλο, που υποστήριζε ότι ξέχασε να τον πληρώσει.

Ο Μάικλ μίλησε και για τη γυναίκα που θα μπορούσε να έρθει σε ερωτική επαφή και αυτή είναι η Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Οσο για τις μεγάλες του σχέσεις; Από το 1996 έως το 2009 ερωτικός του σύντροφος ήταν ο Κένι Γκος και από το 2012, ο Φαντί Φαουάζ