Βίντεο - φωτο : αυτόν τον δημοσιογράφο του CNN πέταξε έξω o εξοργισμένος Τραμπ: "Δεν σου επιτρέπω ερώτηση" !

Στιγμή έντασης επικράτησε κατά την πρώτη μεγάλη συνέντευξη Τύπου του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όταν το δίκτυο CNN θέλησε να του υποβάλλει ερώτηση.

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε όχι μόνο να απαντήσει αλλά και να δεχθεί να ακούσει την ερώτηση του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Jim Acosta, καθώς όπως ανέφερε  στο CNN μεταδίδουν «ψεύτικες ειδήσεις»!

 

Το τηλεοπτικό δίκτυο, που κατά τη διάρκεια της προκλογικής διαδικασίας  είχε δείξει ξεκάθαρη προτίμηση υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, διαβεβαίωσε πως οι διαρροές από έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών που αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ, που δημοσιοποιεί στον ιστότοπό του, είναι «προσεκτικά ελεγμένο βάσει πηγών ρεπορτάζ». Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η απόφαση ήταν «πολύ διαφορετική από την απόφαση του (ιστοτόπου) Buzzfeed να δημοσιοποιήσει έγγραφα που περιέχουν αβάσιμες πληροφορίες», αναφορικά με μια είδηση που έφερε τον Τραμπ να συμμετέχει σε όργια σε ξενοδοχείο στην Μόσχα και με αυτό να τον εκβιάζουν οι Ρώσοι, και την οποία η ιστοσελίδα αναφέρει πως δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει.

Ο ίδιος ο Τραμπ σχολίασε αναφορικά με την είδηση του Buzzfeed, πως πρόκειται για απολύτως ψευδή και κατασκευασμένη είδηση, προσθέτοντας.

Στις συνεχόμενες προσπάθειες του ρεπόρτερ να υποβάλει την ερώτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ, απαντούσε «Ησυχία, ησυχία, μην είστε αγενής, δεν θα σας δώσω ερώτηση, μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις»!

O Αμερικανός πρόεδρος πάντως δεν φαίνεται να μετάνιωσε καθόλου για την στάση του, καθώς αργά τα μεσάνυχτα (ώρα Νέας Υόρκης) ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter το εξής σχόλιο: «Είχαμε μια εξαιρετική συνέντευξη Τύπου σήμερα στον Πύργο Τραμπ. Μερικά δίκτυα ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ήταν εκεί, αλλά ο λαός πραγματικά καταλαβαίνει τι συμβαίνει».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ