1 εκατ. δολάρια προσφέρει το "Penthouse" για το "ροζ βίντεο" του Τραμπ με τις πόρνες στη Μόσχα

Το βράδυ της Τρίτης, το αμερικανικό δίκτυο Buzzfeed δημοσίευσε μια αμφιλεγόμενη «απόρρητη έκθεση» σχετικά με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η έκθεση 35 σελίδων,  που φέρεται να αποκαλύπτει τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία,  περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αναφορές για  ένα «ροζ» βίντεο που δείχνει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να κάνει σεξ με Ρωσίδες ιερόδουλες και να τις βάζει να ουρούν στο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα στο Ritz Carlton στη Μόσχα!

Σύμφωνα με το Mashable, η έκθεση κυκλοφορεί εδώ και μήνες μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων, αλλά δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ ολόκληρη, καθώς τα όσα υποστηρίζει «δεν μπορούσαν να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές».

Ωστόσο, αυτό δεν δίστασε το περιοδικό «Penthouse», που αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του «ροζ» βίντεο, αν και εφόσον υπάρχει στ' αλήθεια.

Σε δήλωσή της που δημοσιεύτηκε στο «The Wrap» η CEO του ομίλου Penthouse Global Media, Kelly Holland,  δήλωσε πως η κίνηση του περιοδικού δεν έχει στόχο να επικρίνει τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων, αλλά να προσφέρει στην κοινή γνώμη την πληροφορία που δικαιούται να γνωρίζει, συμπεριλαμβανομένων τυχών έκνομων ή επικίνδυνων πράξεων του Αμερικανού προέδρου.

«Την ώρα που πολλά ΜΜΕ δημοσιεύουν μια ιστορία βασισμένη σε εικασίες και φήμες, εμείς στο Penthouse παραμένουμε προσηλωμένοι στη σημασία του να επαληθεύσουμε την ιστορία, από το να τη δημοσιεύσουμε πρώτοι», πρόσθεσε η Holland.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ