Ο Θάνος Πλεύρης & η γυναίκα του μιλούν στην κάμερα του «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του

Ο Θάνος Πλεύρης και η σύζυγός του, Λένα, άνοιξαν το σπίτι τους στην κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» λίγο καιρό μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του 39χρονου πολιτικού.

Ο Θάνος Πλεύρης εισήχθη «με εικόνα σήψης» στις αρχές Νοεμβρίου στην Εντατική και βρισκόταν διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας. Παρέμεινε εκεί μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.

«Βρέθηκα σε μία κατάσταση που οι πιθανότητες ήταν 20% υπέρ μου!», είπε ο Θάνος Πλεύρης. Η σύζυγός του, συμπλήρωσε: «Το πολύ δύσκολο είναι να μπορείς να σταθείς σε όλο αυτό. Να είσαι στο νοσοκομείο, να μιλάς με τους γιατρού και μετά να είσαι στο σπίτι με τα παιδιά κυρίως για την μεγάλη μας κόρη που είναι 7 χρονών».

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε για τα συναισθήματα του, όταν πια, βγήκε από την εντατική: «Μετά όταν βγαίνεις από την εντατική και πας στο δωμάτιο, βλέπεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Και συνειδητοποιείς πόσο κοντά βρέθηκες σε κάτι μοιραίο. Περνάει όλη η ζωή σου από μπροστά σου.Σκέφτεσαι τι θα γίνει τα παιδιά, τι θα γίνει η γυναίκα μου!...Είχα 20-22 ημέρες να δω τα παιδιά. Αυτό ήταν η πρώτη σκέψη μου».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ