Τραγωδία! 26χρονη πέθανε στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της - Ήταν υγιής και πολύ αθλητική

Η νεαρή γυναίκα ξύπνησε για να πάει στο μπάνιο και κατέρρευσε, με την Karah να αφήνει την τελευταία της πνοή στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Ο σύντροφός της Sean Gillies δηλώνει μουδιασμένος από το τραγικό συμβάν που του είχε επιφυλάξει η μοίρα. "Τα λόγια πραγματικά δεν μπορούν να περιγράψουν το επίπεδο πόνου και θλίψης που αισθάνομαι σήμερα σε τέτοιο βαθμό που είμαι εντελώς μουδιασμένος. Με κάλεσαν στη 1 τα ξημερώματα να μου πουν ότι η Karah αρρώστησε και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όταν έφτασα, 30 λεπτά αργότερα κατέληξε και ένας γιατρός μου είπε ότι εκείνη και ο όμορφος γιος μας έφυγαν από κοντά μου. Δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό γιατί η Karah ήταν πολύ πιο φιτ από πολλούς αθλητές και όλα πήγαιναν ομαλά με το αγοράκι μας".

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με τη γιαγιά της όταν κατέρρευσε. "Ήταν απολύτως καλά. Ήταν μια υγιής νέα γυναίκα. Αυτό προέκυψε εντελώς ξαφνικά. Η Karah ήταν πολύ ευγενικό και τρυφερό κορίτσι. Θα έκανε οτιδήποτε για τον καθένα και ήταν τόσο χαρούμενη για το μωρό που περίμενε".

 

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ