Βίντεο: Θαρραλέος φορολογούμενος φόρτωσε 300.000 κέρματα σε καρότσι & πήγε να πληρώσει την εφορία!!!

Πολίτης από τη Virginia πλήρωσε το τέλος ταξινόμησης δύο αυτοκινήτων που αγόρασε, με πέντε χειράμαξα γεμάτα κέρματα του ενός σεντ (pennies στα αμερικάνικα).

Ο κ. Στάφορντ αναγκάστηκε, όπως λέει ο ίδιος, να προχωρήσει σε αυτή την πράξη διότι όταν ήθελε να ρωτήσει τηλεφωνικά το υπουργείο Συγκοινωνιών σε ποιο μέρος να δηλώσει τα δυο αυτοκίνητα που είχε, δεν του έδιναν ποτέ σαφή απάντηση, ούτε τον αριθμό του τηλεφώνου που ζητούσε.

 

Τελικά έκανε επίσημη αίτηση σύμφωνα με το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης των ΗΠΑ και του έδωσαν τον αριθμό. Στη συνέχεια, όμως, αρνήθηκαν να του δώσουν εννέα άλλους αριθμούς που ζήτησε. Εκείνος, τότε, κατέθεσε τρεις μηνύσεις και αποφάσισε να πληρώσει το τέλος ταξινόμισης σε κέρματα για να τους εκδικηθεί!

 

Χρειάστηκε, φυσικά, εκατοντάδες μασούρια με κέρματα και προσέλαβε 11 άτομα για να τα ανοίξει, με κόστος $440. Χρειάστηκε, επίσης, πέντε χειράμαξα για να τα μεταφέρει, που  κόστισαν άλλα $400.

Επιπλέον, πλήρωσε $165 για τις τρεις μηνύσεις, οπότε το σύνολο ανέβηκε στα $1.005. Κι αν προσθέσουμε και τα τέλη ταξινόμησης, φτάνουμε τα $4.005. 

 

«Αφού μου έκαναν τη ζωή δύσκολη, έκανα κι εγώ δύσκολη τη δική τους», δήλωσε.

Ο Στάφορντ έμεινε στο υπουργείο μέχρι να καταμετρηθούν όλα τα κέρματα, διαδικασία που διήρκησε περίπου έξι ώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ