Live: Τσίπρας για ΔΟΛ- Αν βρεθούν επενδυτές θα συμβάλλουμε - Δέχθηκα ανελέητο bullying

Προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών διεξάγεται αυτήν τη στιγμή στη βουλή για το Αγροτικό, ωστόσο, αναμένεται ότι θα κυριαρχήσουν οι εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Ομιλο Λαμπράκη, μετά την τοποθέτηση κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής.


 

Τη συζήτηση ζήτησε με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία, μεταξύ άλλων, κάλεσε την κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την άρση των αδιεξόδων στον αγροτικό κόσμο.

 

17:13  Νίκος Βούτσης: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση 
Δεν θα μιλήσει τελικά για τρίτη φορά ο Αλέξης Τσίπρας.

 

17:00  "Απαντήστε κύριε Τσίπρα" 
Πρέπει να φύγει το ΔΝΤ; Να ξεκαθαρίσει ο Τσίπρας. Θέλετε να μείνετε μόνο με τον Σόιμπλε; Και να μείνει χωρίς αντίπαλο η απαίτηση του Σόιμπλε για μεγάλα πλεονάσματα; Στο θέμα του χρέους; Θέλουμε συγκεκριμένη απάντηση.

16:57  Έστειλε ο Τσίπρας τον κ. Σκουρλέτη να σώσει τον Μαρινόπουλο; Αστειότητες 
Υποβίβασε ο κύριος Τσίπρας τον κ Μουλόπουλο στη θέση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει μια άλλη ιδιότητα. Είναι πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής. Σήμερα. Όντως πρέπει να σώσουμε τον ΔΟΛ. Έπρεπε να σώσουμε και τον Μαρινόπουλο. Έστειλε τον κ. Σκουρλέτη να τον σώσει; Αστειότητες. Είναι σαφές ότι προσπαθεί το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αοπτυχία στα κανάλια να ελέγξει τις εξελίξεις στον ΔΟΛ και διά αυτού το Mega. Έκανε και συναντήσεις με υπουργούς ο κ. Μπόμπολας. Ο κ. Τσίπρας είπε κάτι σωστό. Συμφωνούμε ότι πρέπει να γίνει διάσωση των εντύπων. Αυτό έγινε και στο εξωτερικ'ό. Δεν πρέπει να μείνει η χώρα χωρίς έντυπα. 

 

16:55  Υποκρισία 
Θα είμαι επιγραμματικός: Δεν θέλω να υπερασπιστώ τα προηγούμενα. Είναι τουλάχιστον ανειλικρινές να μη λες κουβέντα όταν κυβερνάς με την ακροδεξιά.

 

16:53  Βέλη στη Γεννηματά για την απλή αναλογική 
Νέα επίθεση εναντίον της Φώφης Γεννηματά για την καταψήφιση της απλής αναλογικής.

 

16:52  Η Τουρκία μας περιμένει στη γωνία 
Η Τουρκία περιμένει να φύγουμε από το ευρώ για να μας βάλει το τυράκι και να είμαστε σαν τα ποντίκια, χωρίς την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Γιατί το 2009 όταν ξέσπασε η κρίση, δεν είχαμε το σθένος να κάνουμε μεταρρυθμίσεις. Και βγήκαν και κάτι τρελοί και λέγανε ότι ήρθαν να μας φάνε τε πετρέλαια. Αν με αυτές τις ηλίθιες τακτικές φύγουμε από το ευρώ, θα έχουμε κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα.

16:50  Οι νέοι βλέπουν... ποδόσφαιρο 
Με ευκολία είπε ο κ,. Μητσοτάκης είπε ότι θα κόψει από τα νησιά τον ΦΠΑ, θα κόψει, θα κόψει. Πώς; Τι θα πει στους ξένους; Θα του πούνε περάστε; Αυτά είναι γελοία πράγματα.

Αν πρέπει να πείτε ψέματα για να πάρετε την εξουσία, είναι κακό. Γι αυτό οι νέοι δεν ασχολούνται με τα κοινά αλλά μόνο με το ποδόσφαιρο.

Φεύγουν από την πολιτική και από την Ελλάδα. Αφού είστε κόμμα η ΝΔ που θα υπηρετήσετε το μεγάλο κεφάλαιο. Τον αγρότη θα κοιτάξετε; 

 

16:48  Εναντίον της Γεννηματά 
Υπάρχει πάντως ένας άξονας κατά της Κυβέρνησης. Είδα ότι στράφηκε μόνο κατά του Τσίπρα η Γεννηματά. Ήταν καλά τα μνημόνια που έκανε με τον Σαμαρά; 

 

16:47  Ο Μητσοτάκης ας κάνει ό, τι θέλει 
"Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κάνει τον μεταρρυθμιστή. Αλλά ούτε τη γραφειοκρατία πάταξε, ούτε την ηλεκτρονική διασύνδεση πέτυχε, ούτε κάποιους εντόπισε. Απλά μερικές χιλιάδες άτομα μετακίνησε. Τους ώθησε και τους συνάντησα να διαβάζουν εφημερίδα και να καπνίζουν τσιγάρο και να πληρώνονται εις βάρος της κοινωνίας".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ