Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Αγγελούδι 5 μηνών άγρια κακοποιημένο - Καυγάδισαν οι γονείς και το έκαναν ασπίδα

Οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι κακώσεις στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη, έκαναν τους γιατρούς να ειδοποιήσουν αμέσως την αστυνομία, που ήδη άρχισε να ρίχνει φως στα όσα προηγήθηκαν.

 Όπως αποκαλύπτεται λοιπόν, ο πατέρας, δημοτικός υπάλληλος στη Σητεία άρχισε να καυγαδίζει με την σύζυγό του μέσα στο σπίτι παρουσία του βρέφους. Ο καυγάς ξέφυγε και ο 52χρονος άρχισε τα χτυπήματα.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μάνα - 22 χρόνια νεότερη από τον σύζυγό της - πήρε αγκαλιά το αγοράκι της και κάποιες στιγμές για να προστατευτεί το χρησιμοποίησε ως ασπίδα! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το αγγελούδι να δεχθεί απανωτά δολοφονικά χτυπήματα στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα του.

 

Όμως ο πατέρας δεν σταμάτησε εκεί. Κάποια στιγμή πήρε το κινητό του τηλέφωνο και το πέταξε προς την πλευρά της γυναίκας του. Εκείνη είτε έσκυψε είτε έβαλε μπροστά το παιδί της. Αποτέλεσμα ήταν το κινητό να χτυπήσει στο κεφάλι το αγοράκι και να χάσει αμέσως τις αισθήσεις του.

 

Τότε οι γονείς άρχισαν να καταλαβαίνουν τι ακριβώς είχαν κάνει. Παρά τις προσπάθειες να συνεφέρουν το παιδί τους, αυτό δεν ανταποκρινόταν. Ο καυγάς σταμάτησε αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για το βασανισμένο αγοράκι. Άλλωστε αυτό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από την αρχή της σύντομης ζωής του και μπαινόβγαινε σε νοσοκομεία για θεραπείες...

 

Οι προσπάθειες των γιατρών και οι αποκαλύψεις
Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ σοκαρισμένοι πάλευαν μέχρι τα ξημερώματα να σώσουν το μωράκι το οποίο μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα από τη Σητεία στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες το βρέφος κατέληξε στις 03.00 τα ξημερώματα με τους ίδιους να μιλούν για άγρια κακοποίηση του βρέφους και να ειδοποιούν την αστυνομία.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον πατέρα ο οποίος και με την κατάληξη του βρέφους συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους, που αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον του ιατροδικαστή για να δώσει εξηγήσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης αυτή την ώρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους.Παράλληλα στο Ηράκλειο καταφτάνουν μετά την τραγική είδηση, συγγενείς του άτυχου βρέφους από τη Σητεία...

 

Σε κατάσταση σοκ οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ

Οι γιατροί είπαν μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς πως έρχονταν αντιμέτωποι για πρώτη φορά με τέτοιο περιστατικό. Ο πατέρας αρχικά είπε πως επρόκειτο για μια κακιά στιγμή. Υποστήριζε πως το κινητό έφυγε μέσα από τα χέρια του και χτύπησε το παιδί στο κεφάλι. Οι διαπιστώσεις των γιατρών όμως για τα δολοφονικά χτυπήματα σε συνδυασμό με την κατάθεση της γυναίκας του, άρχισαν να ρίχνουν φως στο σκοτάδι.

 

Για μια υπόθεση που πολύ δύσκολα θα ξεχαστεί. Για μια τραγωδία ανείπωτη που στοίχισε τη ζωή σε ένα αγγελούδι που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει. Για ένα έγκλημα που σοκάρει γιατρούς και αστυνομικούς...

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ