Βίντεο: Αυτή είναι η μητέρα που εγκατέλειψε τα 3 ανήλικα παιδιά της στους δρόμους της Πάτρας για να ζήσει με τον νέο της σύντροφο

Στην Ασφάλειας Πάτρας οδηγήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής  η 20χρονη μητέρα που εγκατέλειψε τα 3 ανήλικα παιδιά της.

Η 20χρονη μητέρα  με καταγωγή από την Αλβανία θα κρατηθεί μέχρι τη Δευτέρα στην Ασφάλεια καθώς δεν έχει χαρτιά παραμονής στην χώρα, ενώ ο πατέρας των 3 παιδιών, και αυτός Αλβανός στην καταγωγή, κρατείται για παράνομη είσοδο.

Η  μητέρα φαίνεται σε βίντεο του www.patrastv.gr, να περνάει το κατώφλι της Ασφάλειας Πατρών φορώντας ένα στρατιωτικό μπουφάν. Η γυναίκα φέρεται να εγκατέλειψε την οικογένειά της για να ακολουθήσει το νέο της σύντροφο σε καταυλισμό του Ασπρόπυργου όπου και βρισκόταν μέχρι να παραδοθεί.

Ο 27χρονος πατέρας που συνελήφθη την Πέμπτη όταν και παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία ζήτησε να κρατήσει ο ίδιος τα παιδιά του. Πληροφορίες του www.tempo24.gr, αναφέρουν ότι βρίσκεται σε απόγνωση και κλαίει και παρακαλεί να τα πάρει πίσω.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι εκτός από τα 3 ανήλικα κοριτσάκια έχει και ένα ακόμα μικρό αγοράκι το οποίο ο πατέρας άφησε σε συγγενικό του πρόσωπο στα Λεχαινά. Τα τρία κοριτσάκια βρίσκονται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

"Ο πατέρας είναι ένα πραγματικό ράκος. Όπως μου μετέφερε βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση ενώ συνέχεια έψαχνε για δουλειά", σημειώνει ο δικηγόρος Δημήτρης  Κατωπόδης ενώ συγκλονίζει ότι μιλά για την επικοινωνία που είχε με τη νεαρή μητέρα των παιδιών. "Μου είπε ότι βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε έναν καταυλισμό και ότι δεν τα θέλει τα παιδιά γιατί ζει έναν μεγάλο έρωτα".

Επίσης, όπως είπε ο κ. Κατωπόδης, επικαλούμενος την πολυετή εμπειρία του, του έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός, ότι τόσες μέρες που είχε γίνει γνωστό το θέμα, αλλά κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για να βρεθούν τα στοιχεία της οικογένειας των παιδιών. Θεωρώντας ευτύχημα το γεγονός ότι αναγνωρίστηκε ο πατέρας από τον γνωστό του και έτσι, κινήθηκαν οι διαδικασίες πάντα σε συνεργασία με την Ασφάλεια Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ