Η Μυστική Υπηρεσία "ερευνά" τη Μαντόνα επειδή...σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο, λέει αμερικάνικο site

Έρευνες για τη Μαντόνα θα ξεκινήσει η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ (USSS), ύστερα από την συμμετοχή της και την ομιλία που έβγαλε στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσιγκτον.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η "συντηριτική" ιστοσελίδα Gateway Pundit.  Tις πληροφορίες αυτές αρνήθηκε να σχολιάσει η Μυστική Υπηρεσία.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία γνωρίζει τα σχόλια της Μαντόνα και θα ξεκινήσει έρευνες, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το γραφείου του εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Η Μαντόνα στην παθιασμένη ομιλία της είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Η "βασίλισσα της ποπ" που ήταν στην λίστα των ομιλητών είπε ακόμα προς το πλήθος: «Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας».

Και συνέχισε: «Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα. Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ