Bloomberg: Η Άγκελα Μέρκελ διαβάζει... Playboy για να κατανοήσει το στυλ Τραμπ!

Ακόμα και «Playboy» διάβασε η Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον χαρακτήρα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ: Αυτό ανέφεραν δύο αξιωματούχοι με γνώση της κατάστασης στο οικονομικό πρακτορείο Bloomberg. 
 

Όπως σημειώνει το Bloomberg, η Μέρκελ και το επιτελείο της διάβασαν προσεκτικάι μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Ντόναλντ Τραμ πριν από 26 χρόνια στο ανδρικό περιοδικό Playboy. Στη συνέντευξη αυτή ο πρώην μεγιστάνας στα κτηματομεσιτικά είχε αποκλείσει μία προεδρική υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με την γερμανική έκδοση του Bloomberg, η Μέρκελ και το επιτελείο της μελετούν την προσωπικότητα Τραμπ για να την κατανοήσουν.

Η Μέρκελ φαίνεται πως σε αυτή τη φάση επιχειρεί να βολιδοσκοπήσει τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται με την εκλογή του Τραμπ, ενώ την ίδια στιγμή προετοιμάζει την προεκλογική εκστρατεία της για τις εκλογές το φθινόπωρο. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Μέρκελ έχει μελετήσει και την βιντεοσκοπημένη περιοδεία του Τραμπ «Thank-You».
Η μεθοδική προσέγγιση της Μέρκελ στα πολιτικά πράγματα, που έχει ως στόχο τη δημιουργία ευρύτερων συμμαχιών, πόρρω απέχει από τη διπλωματία του twitter που ασκεί ο Τραμπ, τονίζει το Bloomberg.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ