Πώς περνάει ο Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο; Βλέπει τηλεόραση, τρώει πατατάκια & ξετρελαίνεται με τα νέα τηλέφωνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ απολαμβάνει τη νέα του ζωή στον Λευκό Οίκο, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτουν σε ένα καυστικό κείμενο οι New York Times.

Τελικά υπάρχουν πολλά πράγματα που του αρέσουν στο νέο του "σπίτι". Ἑνα από αυτά είναι οι τηλεφωνικές συσκευές.

«Είναι τα πιο όμορφα τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή μου» δήλωσε ο Τραμπ, σύμφωνα με τους New York Times που περιγράφουν στο ρεπορτάζ την καθημερινότητα στο Λευκό Οίκο. Ωστόσο η εφημερίδα φροντίζει ώστε να κάνει και μερικές παρατηρήσεις να ξεχωρίσουν όπως το ότι ο Τραμπ δεν διαβάζει βιβλία, τρώει πολλά πατατάκια και βλέπει αρκετή τηλεόραση.  

Η εφημερίδα γράφει πως το νέο του πρόγραμμα δεν διαφέρει και πολύ από εκείνο που ακολουθούσε όταν ζούσε στον Πύργο, αφού μέχρι στιγμής διατηρεί τις συνήθειες που είχε και πριν εκλεγεί.

Ο Τραμπ ξυπνά στις 6 το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ανοίξει την τηλεόραση για να παρακολουθήσει ένα συγκεκριμένο κανάλι, και κάνει το ίδιο κι όταν πηγαίνει στη Δυτική Πτέρυγα. Εκεί ρίχνει μια ματιά στις πρωινές εφημερίδες και μετά ξεκινά τα ραντεβού, τα συμβούλια και τα τηλεφωνήματα.    

Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι NYT, επειδή τα ραντεβού του ξεκινούν από τις 9 το πρωί, έχει σαν αποτέλεσμα να του μένει λιγότερος χρόνος για να βλέπει τηλεόραση- μια πολύ αγαπημένη του συνήθεια. Αυτό όμως εξισορροπείται το απόγευμα, που αναπληρώνει τις χαμένες «τηλεοπτικές» ώρες.  

 Στο πρώτο πρωινό του στον Λευκό Οίκο, όπου γευμάτισε μαζί με ολόκληρη την οικογένεια, ο μπουφές σέρβιρε φρέσκα φρούτα, γλυκά και άλλες λιχουδιές, ενώ στις αποθήκες φέρεται να υπάρχει ήδη απόθεμα από το αγαπημένο σνακ, τα πατατάκια Lay's, τα οποία υπήρχαν ανέκαθεν και στο ιδιωτικό του αεροπλάνο.

«Είναι μια όμορφη κατοικία, πολύ κομψή. Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο όταν ξέρεις πως εδώ κοιμήθηκε ο Αβραάμ Λίνκολν. Το ομώνυμο υπνοδωμάτιο ήταν κάποτε το γραφείο του και η σουίτα που μένω ήταν βασικά εκεί που κοιμόταν. Γνωρίζοντας όλα αυτά, είναι πολύ διαφορετικό από απλώς ένα κομψό, ευρύχωρο δωμάτιο. Υπάρχει πολλή ιστορία» σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ