Ο Αλβάρο στην πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο: Θέλω αυτά που κατέκτησα όχι την μισή περιουσία - Είμαι ευτυχισμένος με τη νέα σύντροφο

Στην πρώτη συνέντευξη μετά τον ξαφνικό χωρισμό του από τη διάσημη ελληνίδα κληρονόμο, ο βραζιλιάνος αναβάτης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι διεκδικεί τη μισή περιουσία της.

Στον δημοσιογράφο -και φίλο του- Amaury Jr αποφάσισε να μιλήσει ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο σχετικά μ το διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν τα δημοσιεύματα που αφορούν στις οικονομικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ζευγάρι.

 

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσίας της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο Διεκδικώ μόνο τα κεκτημένα μου. To μόνο που διεκδικώ και απαιτώ είναι όσα κατέκτησα (σσ. τα μετάλλια και οι χορηγείες). Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά»

 

Στη συνέχεια, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αναφέρθηκε και στη νέα γυναίκα της ζωής του, τη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο που τη γνώρισε όταν του πήρε συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2016. Στη φωτογραφία κάτω, ο Αλβάρο, η Ντενίζ και ο δημοσιογράφος που του πήρε την πρώτη αυτή συνέντευξη.

«Eίμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» .

 

Ο Αλβάρο και η Αθηνά Ωνάση χώρισαν ξαφνικά τον Μάιο του 2016 ύστερα από 11 χρόνια, με τις φήμες να θέλουν άντρα της προσωπικής τους ασφάλειας να τον έχει πιάσει στα πράσα με άλλη γυναίκα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ