Κόκκινο χαλί στα SAGA χθες : Εκκεντρικές εμφανίσεις & η "μαμά" Μέριλ Στριπ

Η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων του Σωματείου Κινηματογραφικών  Ηθοποιών, τα γνωστά και ως SAG (Screen Actors Guild Awards), πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «Shrine Auditorium» του Λος Άντζελες.

Ανάμεσα στις πιο όμορφες γυναίκες βλέπουμε τις Emily Blunt, Kerry Washington αλλά και την μικρή Ariel Winter ενώ άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις η Μέριλ Στριπ, η οποία ''φτιάχνει'' το παπιγιόν του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Διακρίσεις

Στα βραβεία, η 26χρονη Έμμα Στόουν τιμήθηκε για την ερμηνεία της στο «La La Land» του 32χρονου Ντάμιεν Σαζέλ, ενώ στην αντίστοιχη ανδρική κατηγορία ο Ντένζελ Ουάσινγκτον επικράτησε του Ράιαν Γκόσλινγκ, χάρη στην ερμηνεία του στην ταινία «Fences».

Η συμπρωταγωνίστρια του 62χρονου Ουάσινγκτον και νικήτρια και της Χρυσής Σφαίρας, Βαϊόλα Ντέιβις, απέσπασε την πρωτιά στην κατηγορία Β΄ Γυναικείου Ρόλου.

Στην κατηγορία των τηλεοπτικών σειρών ξεχώρισαν: το δράμα εποχής «The Crown» το οποίο απέσπασε τα βραβεία Α΄ Γυναικείου, για την ερμηνεία της Κλερ Φόι, και Α΄ Ανδρικού Ρόλου, στην κατηγορία Δράμα, για την ερμηνεία του Τζον Λίτγκοου.

Στην κατηγορία Κωμωδίας τα βραβεία απέσπασαν οι Γουίλιαμ Μέισι του «Shameless» και η Τζούλια Ντρέιφους του «Veep», ενώ οι Μπράιαν Κράνστον, για την ερμηνεία στο «All The Way», και η Σάρα Πόλσον, για τη δική της στο «The People v. O.J. Simpson», πρώτευσαν στην κατηγορία ερμηνείας σε τηλεταινία ή μίνι-σειρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ