Φώτο, βίντεο: Ο "βασιλιάς" του τένις Φέντερερ αποθεώνεται στο αεροδρόμιο από τους Ελβετούς συμπατριώτες του

Ύστερα από επτά χρόνιακαι έξι μήνες αποχής, λόγω τραυματισμού, σε ηλικία 35 ετών, ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ στο συγκλονιστικό τελικό του Australian Open στη Μελβούρνη, που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους του τένις περίπου τρεις ώρες, και κατέκτησε ξανά το τρόπαιο.

Ο Φέντερερ έτυχε, χθες το βράδυ, αποθεωτικής υποδοχής κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης από τους εκατοντάδες συμπατριώτες θαυμαστές του.

Ο διάσημος πρωταθλητής, μετά από την κατάκτηση του 18ου Grand Slam τίτλου του, αρνήθηκε να προαναγγείλει το τέλος της καριέρας του, όπως πολλοί πίστευαν πως θα έκανε, όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει του χρόνου στην Αυστραλία.

«Αν τραυματιστώ, μπορεί να μην είμαι του χρόνου στην Αυστραλία. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Ποτέ δεν ξέρεις ποτέ θα είναι το επόμενό σου Grand Slam και αν θα υπάρξει.

Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις ξανά τέτοια ευκαιρία σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε σχετικά ο Ελβετός, ο οποίος κρατώντας το τρόπαιο στα χέρια του δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να χαιρετάει τους θαυμαστές του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ