Ποια Αθηνά Ωνάση; Η Jennifer Katharine κόρη του Gates, η πλουσιότερη κληρονόμος όλων των εποχών

H Jennifer Katharine Gates είναι η μεγαλύτερη κόρη των Bill & Melinda Gates και η πλουσιότερη 20χρονη στον πλανήτη αν λάβουμε υπόψιν μας και τις τελευταίες προβλέψεις ότι ο μπαμπάς  της σύντομα θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου.

Η Jennifer Katharine γεννήθηκε πριν απο 20 χρόνια στην Μedina Washington και σπουδάζει βιολογία στο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου το Stanford της Καλιφόρνια Τα μικρότερα αδέλφια της είναι ο Rory και η Phoebe.

Γιατί την συγκρίνω με την Αθηνά Ωνάση στον τίτλο μου; Γιατί και οι δύο αγαπούν την ιππασία και οι δύο είναι κόρες δισεκατομμυριούχων.

Η αγάπη γιά τα άλογα είναι το μικρό μεγάλο μυστικό της κόρης των Gates ενώ εκείνο που την ξεχωρίζει σαν εμφάνιση είναι τα κόκκινα μαλλιά της και η γαμψή σχετικά μύτη της με προσωπικότητα! 

Ποια είναι η περιουσία του μπαμπά της και ποια της μαμάς της; 

Βill Gates:  $82.6 δις  το 2016 ενώ    πέρσι στο λογαριασμό της κόρης του έβαλε $20 εκ ,ενώ η μαμά της συνιδρύτρια του  ‘Bill & Melinda Gates Foundation και  project manager γιά τα  ‘Microsoft Encarta’, ‘Microsoft Bob’  ‘Expedia’. Μelinda Gates έχει προσωπική περιουσία  $70 εκ. 

Ζαλιστικοί &  απίστευτοι αριθμοί! Η ζωή θα δείξει αν το χρήμα θα φέρει και την ευτυχία, λέω εγώ η παλιά καραβάνα, γνωρίζοντας την μοίρα της οικογένειας Ωνάση που κάποτε έλαμπε στον πλανήτη αλλά κατέληξε να μετράει τραγωδίες.

Οι Gates δείχνουν πιο ισορροπημένοι με το φιλανθρωπικό τους έργο να ξεπερνάει κάθε πρόβλεψη .Μπράβο τους 

 

Ειρήνη Νικολοπούλου 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ