Φώτο - Η Μαντόνα μας δείχνει τα δίδυμα κοριτσάκια που υιοθέτησε από το Μαλάουι -Η Έστερ και η Στέλλα

Στην ανάρτησή της, η ποπ σταρ εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της για όλους όσοι βοήθησαν την υιοθεσία, ενώ ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτική της ζωή, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Την Τρίτη, δικαστήριο στο Μαλάουι έδωσε στην Μαντόνα την άδεια να υιοθετήσει τα δίδυμα κοριτσάκια, τεσσάρων ετών. Η τραγουδίστρια είχε υιοθετήσει στο παρελθόν δύο ακόμη παιδιά από τη συγκεκριμένη χώρα, τον Ντέιβιντ το 2006 και την Μέρσι το 2009, ενώ είναι η βιολογική μητέρα της Λούρδης και του Ρόκο.

 

Πλέον, στην οικογένειά της προστέθηκαν και η Εστερ με την Στέλλα, που ήταν σε ορφανοτροφείο. Η μητέρα των δύο κοριτσιών πέθανε μετά από τον τοκετό, σύμφωνα με τα έγγραφά τους, ενώ ο πατέρας τους είχε παντρευτεί ξανά, αφήνοντας τα παιδιά με τους παππούδες τους, που δεν μπορούσαν να αναθρέψουν τόσο εκείνα όσο και τα αδέλφια τους.

 

Η δικαστής Φιόνα Μουάλε έκρινε ότι η Μαντόνα μπορεί να παρέχει μία οικογενειακή ζωή με αγάπη στις δίδυμες, «σε ένα πολυτελές, ευρύχωρο και άνετο σπίτι σε εύπορη γειτονιά των ΗΠΑ». Σημείωσε ακόμη ότι παρότι η 58χρονη έχει ξεπεράσει την ηλικία που θεωρείται συνήθως ότι είναι εντός των ορίων της μητρότητας, παρείχε ιατρικές αποδείξεις που υποστηρίζουν το επιχείρημά της ότι έχει καλή υγεία.

«Μέσα από το φιλανθρωπικό της έργο έρχεται σε επαφή με ορφανοτροφεία και αισθάνθηκε υποχρεωμένη να καλύψει το κενό στις ζωές τους και να ανοίξει το σπίτι της για αυτά τα παιδιά», ανέφερε ακόμη η δικαστής, σύμφωνα με το BBC.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ