Good news από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος: Πάρτυ με latin χορούς αλλά & παραδοσιακούς -Όλο το πρόγραμμα

Η σειρά συναυλιών Music Escapades, συνεχίζεται το Σάββατο 11/2 με την ατμοσφαιρική συναυλία του performer, παραγωγού και DJ Tareq, ο οποίος θα μας ταξιδέψει με τους ηλεκτρονικούς ήχους του και special guests την Ανδριάνα Μπάμπαλη και την Ilia Darlin. 

Ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας του, καθώς και νέα τραγούδια του από τον επερχόμενο δίσκο του, Indigo, που συνυπογράφει ο Γάλλος παραγωγός Lacquer και ο Άγγλος καλλιτέχνης Jonny Neutron (21:00).

Στον Πύργο Βιβλίων και τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα δύο θεματικά εργαστήρια χορού για αρχάριους και προχωρημένους χορευτές. 

 

Την Παρασκευή 10/2, 11:00-12:00, το Θέατρο Ελληνικών Χορών «Δόρα Στράτου» θα μας διδάξει τα βήματα, αλλά και την ιστορία αγαπημένων παραδοσιακών χορών, τονώνοντας την αίσθηση της συνεργασίας και της ομαδικότητας. 

Την Κυριακή 12/2, 11:00-12:30,  ο ρυθμός ανεβαίνει καθώς η χορευτική κολεκτίβα Salsa Sinners Dance Co. μας μαθαίνει πως να χορεύουμε Salsa, έναν από τους πιο διασκεδαστικούς latin χορούς, προσκαλώντας μας, αμέσως μετά το μάθημα, σε ένα μοναδικό πάρτυ.

 

Στο ΚΠΙΣΝ δωρεάν με το Shuttle Bus

Καθημερινά, 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης προσφέρεται δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών προς και από το ΚΠΙΣΝ, με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). 


Το λεωφορείο, ξεκινά από την κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος, πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού - Φιξ και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ, ενώ στην επιστροφή ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή. 

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή από τις 14.30 έως τα μεσάνυχτα, και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 06.00 έως τα μεσάνυχτα τα δρομολόγια του shuttle bus πραγματοποιούνται κάθε 30 λεπτά.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ