Σκάρλετ Γιόχανσον ξεσπαθώνει μετά το διαζύγιο: "Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι μονογαμικός"

Στο περιοδικό Playboy, στο τεύχος Μαρτίου/Απριλίου, η Σκάρλετ Γιόχανσον έδωσε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τις σχέσεις και μάλιστα παραδέχτηκε ότι αναρωτιέται τελευταία αν οι άνθρωποι έχουν έρθει στον κόσμο για να περνούν τη ζωή τους, με ένα και μόνο άνθρωπο.

Η 32χρονη ηθοποιός πρόσφατα ανακοίνωσε το χωρισμό της με το Γάλλο δημοσιογράφο, Ρόμαν Ντάριακ. Πριν από εκείνον ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό, Ράιαν Ρέινολντς αλλά οι δυο τους χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου.

Και συνεχίζει: «Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική, είναι πανέμορφη και το να την κάνεις πράξη είναι πολύ ωραίο πράγμα. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι φυσιολογικό να είναι κανείς μονογαμικός. Μπορεί να επικριθώ γι' αυτό, αλλά θεωρώ ότι ο γάμος θέλει πολλή δουλειά. Και το γεγονός ότι χρειάζεται τόση δουλειά για τόσους πολλούς ανθρώπους, αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσιολογικό» τόνισε η διάσημη ηθοποιός.

«Το να είσαι παντρεμένος δεν είναι το ίδιο με το να έχεις απλά σχέση και όποιος πει το αντίθετο, λέει ψέματα. Έχω φίλους που είναι μαζί 10 χρόνια και μετά αποφάσισαν να παντρευτούν. Όταν τους ρωτάω μετά από τον γάμο αν κάτι είναι διαφορετικό, απαντούν πάντα ναι. Είναι μια όμορφη ευθύνη, αλλά είναι ευθύνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ