Τι συνέβη τελικά με τη δολοφονία του πρώην προέδρου της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλη Κυπριανίδη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μανώλης Κυπριανίδης ερευνούν οι ελβετικές αρχές. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε. Ο Κυπριανίδης είχε διατελέσει πρόεδρος της εταιρείας ΑΓΕΤ Ηρακλής. Πριν την ΑΓΕΤ Ηρακλής ήταν επικεφαλής της εταιρίας "Κεράνης", καθώς είχε παντρευτεί τη βασική μέτοχο της εταιρείας, Μαρίνα Φλέγγα. 

 

Είχε επίσης στην κατοχή του το ακίνητο του Ωνάση στο Λαγονήσι, όπου είχε φιλοξενηθεί ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος. Όπως είναι γνωστό ο δικτάτορας επίταξε το διπλανό οικόπεδο και κατασκεύασε ένα λιμανάκι για να δένει το φουσκωτό του λιμενικού, ώστε να υπάρχει εκτός από τον δρόμο μεταξύ των οικοπέδων και δεύτερος δρόμος διαφυγής – αν τον χρειαζόταν ποτέ. Ο δικτάτορας έζησε στο σπίτι του Ωνάση για κάποια χρόνια, ώσπου τον συνέλαβε ο Ιωαννίδης. 

Το συγκεκριμένο ακίνητο με τον κήπο των περίπου 4 στρεμμάτων αργότερα πέρασε στην ιδιοκτησία της εξαδέλφης του Ωνάση, Λ. Βοϊβόδα και αργότερα μεταβιβάστηκε  στον Μανώλη Κυπριανίδη, ο οποίος είχε ήδη παντρευτεί τη Μαρίνα Φλέγγα, κόρη μεγαλομετόχου της καπνοβιομηχανίας Κεράνη. 

 

Μετά τον χωρισμό του με την Μ. Φλέγγα, σύναψε σχέση με την ηθοποιό Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ