Η οικογένεια της Μελάνια Τράμπ: Η άγνωστη κολλητή αδελφή, ο εξώγαμος αδελφός & ο κομμουνιστής μπαμπάς της

Ινές Κνάους: Η μεγαλύτερη αδερφή της Μελάνια, ζει μόνιμα στην Αμερική και πολύ κοντά  στο " οικογενειακό" Trump Tower στη Νέα Υόρκη. 

Ήταν η Κυρία επί των Τιμών στο γάμο της αδερφής της το 2005 στο Παλμ Μπιτς. Και η Πρώτη Κυρία πλέον χαρακτήρισε την Ινες  την Κνάους «μια απίστευτη γυναίκα και φίλη» στην ομιλία της στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, τον περασμένο  Ιούλιο.

Η αδερφή της διάσημης Σλοβένας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ προσπαθεί να κρατήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ. 

Δεν καταγράφηκαν εμφανίσεις της Κνάους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου φωτογραφίες της Κνάους, εκτός από μία εμφάνισή τους το 2005, μαζί με την αδερφή της στο Mar-a-Lago, με την ευκαιρία ενός γεύματος του Valentino. Η ομοιότητα μεταξύ των αδερφών είναι εντυπωσιακή.

Ο λογαριασμός της στο Twitter είναι ιδιωτικός. Το γραφείο της Πρώτης Κυρίας αρνήθηκε να σχολιάσει. Όμως πολλές από τις αναρτήσεις της στο Facebook είναι προσβάσιμες στο κοινό, επιδεικνύοντας μια αφοσιωμένη, στενή σχέση μεταξύ των δύο.

H Ines εργάσθηκε και αυτή σαν μοντέλο ενώ προσπάθησε να γίνει και σχεδιάστρια μόδας Εχουν ακόμη ένα ετεροθαλή αδελφό απο κάποια ... αταξία του κομμουνιστή  μπαμπά τους αλλά δεν τον έχουν ποτέ γνωρίσει ! Μάλιστα η Μελάνια ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικότητας του πατέρα της. 

Η Ινές ανεβάζει πολλές οικογενειακές φώτο και κυρίως με την μαμά τους, την εργάτρια σε βιομηχανία Amalija Ulčnik! 

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

ΠΗΓΗ: heavy.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ