Αυξητική Στήθους σε 3D απεικόνιση προτείνει ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας γιά να βλέπεις απο πριν το αποτέλεσμα

Η επαναστατική τεχνική αυξητικής στήθους Subfascial σε 3D απεικόνιση παρουσιάζει τους μαστούς όπως θα διαμορφωθούν μετά την επέμβαση, προεξοφλώντας την απόλυτη επιτυχία στο αποτέλεσμα. 

Νέα δεδομένα στην αυξητική μαστού.

Η αυξητική επέμβαση του στήθους είναι ίσως η πιο γνωστή αισθητική επέμβαση στο ευρύ κοινό και όχι τυχαία. Συνήθως χρησιμοποιούνται ενθέματα σιλικόνης τελευταίας τεχνολογίας που δεν δημιουργούν  προβλήματα στις ασθενείς και παράλληλα τους επιτρέπουν μελλοντικά τον θηλασμό.

Η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική οδήγησε στην ανάπτυξη της τεχνικής Subfascial, τοποθέτηση δηλαδή του ενθέματος κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός.

 

Η τεχνική Subfascial
Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Το ένθεμα τοποθετείτε κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός και δίνει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος, χωρίς ορατές τομές, που διαφέρει από πολλές γυναίκες που απλά «φαίνεται» πως έκαναν αυξητική στήθους. 

Χάρη στην ατραυματική τεχνική ελαχιστοποιείτε το χειρουργικό τραύμα που σημαίνει και ελαχιστοποίηση του πόνου μετά την επέμβαση καθώς και περιορισμός των εκχυμώσεων (μελανιές). Έτσι έχουμε ταχύτερο χρόνο ανάρρωσης και μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας με ασφάλεια λίγες ώρες μετά το χειρουργείο. 

 

Η τρισδιάστατη απεικόνιση (3D)
Η ενσωμάτωση νέων μεθόδων και τεχνολογιών αποτελεί καθημερινότητα για την πλαστική χειρουργική, φροντίζουμε διαρκώς, ώστε να παρέχουμε στους ασθενείς μας ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο πεδίο της παγκόσμιας ιατρικής τεχνολογίας. 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά επιτρέπει την δυναμική τρισδιάστατη απεικόνιση του ασθενούς την ίδια ώρα που συνομιλούμε. Η φωτογράφηση του μαστού γίνεται στην πρώτη επίσκεψη του ασθενή στο ιατρείο. Εν συνεχεία και κατά την διάρκεια της κλινικής εκτιμήσεως από τον ιατρό σε ανάλογα διαμορφωμένο εικονικό περιβάλλον μπορείτε να  δείτε το σώμα σας στις τρεις διαστάσεις του, πλάτος, ύψος και βάθος επιλέγοντας διάφορα νούμερα ενθεμάτων έτσι ώστε να συμμετέχετε στην αναδιάπλαση του στήθους σας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόσασταν!

 

Η αυξητική του μαστού με την νέα Subfascial τεχνική είναι μία επέμβαση που πέρα από την αποκατάσταση του στήθους, που είναι ταυτόχρονα κάτι το διαχρονικά ωραίο και επιθυμητό στο γυναικείο σώμα,  βοηθά και στην ανάταση της γυναικείας ψυχολογίας και την αναστήλωση της χαμένης (πολλές φορές) αυτοπεποίθησης.


Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D 
πλαστικό χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτή της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αντιγήρανσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ». 
Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS. 
Τηλ: 8013003440
www.drboukouvalas.gr

 

ΟΔΗΓΙΕΣ 

Στοιχεία Επικοινωνίας Ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής και Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» 
www.drboukouvalas.gr 

FB: https://www.facebook.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ