Η Αμάλ Αλαμουντίν με καμάρι δείχνει την κοιλιά της & φοράει την πιο ωραία τουαλεττα εγκύου - Φώτο

Η Αμάλ Αλαμουντίν τράβηξε όλα τα βλέμματα στα βραβεία César, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

 

Φορώντας ένα μακρύ στενό λευκό ombre φόρεμα Atelier Versace, που αναδείκνυε την κοιλιά της, έλαμπε στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Τζορτζ Κλούνεϊ για πρώτη φορά: Θα γίνω πατέρας, μεγάλη περιπέτεια! Τα παιδιά των φίλων μου πάνε Παν/μιο!

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στη γαλλική εκπομπή «Rencontres de Cinema» με τον κριτικό κινηματογράφου Laurent Weil, σχετικά με τη βράβευσή του με τιμητικό βραβείο Caesar, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, παραδέχεται πρώτη φορά δημόσια ότι πρόκειται να γίνει μπαμπάς.

Αυτός θα είναι ο πιο μεγάλος και τιμητικός ρόλος για αυτόν!
Δεν θα μπορούσε βέβαια να κάνει διαφορετικά, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα, η μητέρα του, σε συνέντευξή της στη Vogue, είχε αποκαλύψει, όχι μόνο πως θα γίνει γιαγιά αλλά και ότι τα μωρά θα είναι δίδυμα, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Τι λέει όμως ο ίδιος ο μέλλων πατέρας και από ότι φαίνεται…χαζομπαμπάς;

Καταρχήν δηλώνει ενθουσιασμένος και φυσικά πανευτυχής και μάλιστα τονίζει πως το να γίνει πατέρας, θα είναι για τον ίδιο μια μεγάλη περιπέτεια.
Χαριτολογώντας μάλιστα ανέφερε και τις αντιδράσεις των φίλων του ζευγαριού, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν πια παιδιά που σπουδάζουν!

Πέρα από τα πειράγματα των φίλων του περί του προχωρημένου της ηλικίας που θα γίνει πατέρας – θα είναι 56 χρόνων όταν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα – ο ίδιος προτιμά να έχει ως πρότυπο τον Ζαν Πολ Μπελμοντό, όπως δηλώνει στη συνέντευξή του. Εκείνος έγινε για τέταρτη φορά πατέρας στα 70 του χρόνια! 

«Δεχόμαστε όλες τις περιπέτειες στη ζωή μας εγώ και η Αμάλ με “ανοιχτές αγκάλες”» δηλώνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ που δεν σταματά να γελά πανευτυχής όση ώρα μιλά για τη μεγάλη περιπέτεια του να γίνεσαι γονιός!

 

 

ΠΗΓΗ: justjared.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ