Φωτογραφίες: Στην Ελεύθερνα και τα Καψαλιανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Μαρέβα & την Όλγα

Στην Ελεύθερνα και τα Καψαλιανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ιδιωτικώς ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρέβα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί το μουσείο και δόθηκε η ευκαιρία με την παρουσία του στην Κρήτη για το τριήμερο των Αποκριών.

Ξεναγήθηκε στο χώρο από τον Νίκο Σταμπολίδη ενώ παρόντες ήταν ο πρύτανης του ΠΚ Οδυσσέας Ζώρας, η Τομεάρχης πολιτισμού και τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανόλης Φουρφουλάκης, ο επιχειρηματίας Γιάννης Γενεράλης.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ξενάγηση και συζήτησε με τον Νίκο Σταμπολίδη και την Όλγα Κεφαλογιάννη τις λεπτομέρειες για τις προοπτικές της ανασκαφής και τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και ανάδειξης του πολιτισμού μας.


Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τα Καψαλιανά και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ελιάς από τον Μύρωνα Τουπογιάννη ενώ γεύθηκε την βραβευμένη κουζίνα του Καψαλιανά Village.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ