Ανατροπές φέρνει η έκλειψη ηλίου – Τι προβλέπει για όλα τα ζώδια ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης

 Ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης δίνει τις προβλέψεις του για το πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια το φαινόμενο.

Κριός

Είναι σαν να περπατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Θα μάθετε να ζείτε με ακριβείς ισορροπίες έως ότου μπορέσουν να τακτοποιηθούν τα ζητήματα που έρχονται απρόοπτα στην επιφάνεια. Οικονομικά φροντίστε να είστε σίγουροι για τις συναλλαγές σας. Επαγγελματικά, ό,τι  αλλάξει τώρα και δεν είναι προς το συμφέρον σας, θα διατηρήσει την επίδρασή του στη ζωή σας και θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη ελαστικότητα και προσαρμοστικότητα.

 

Ταύρος

Περισσότερη διπλωματία στα προσωπικά σας και περισσότερη υπεύθυνη εργασία στα επαγγελματικά σας. Το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον είναι μια κινούμενη άμμος η οποία κινείται ανάλογα με το συμφέρον της και τις συνθήκες που το επηρεάζουν. Μικρύνετε τα σχέδιά σας, λειτουργήστε με μέτρο και ασχοληθείτε με την καθημερινότητα, όντας υποψιασμένοι ότι η πραγματικότητα μπορεί να είναι απλά φαινομενική. Πολλές αντιπαραθέσεις θα επηρεάσουν τη διάθεση και τα νεύρα σας!

 

Δίδυμοι

Περισσότερο από άλλα ζώδια, είστε στο μάτι του κυκλώνα, αλλά κατ΄επιλογή σας. Η νοημοσύνη και ο ψυχισμός  σας στην περίοδο αυτής της έκλειψης λειτουργούν στη μεγάλη ταχύτητα και είστε αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε με ότι νομίζετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει. Πολλά συμβαίνουν αλλά ακόμη περισσότερα τα προκαλείτε εσείς να συμβούν.  Η οικογένεια και όσα σχετίζονται με αυτήν, η προσωπικότητά σας, η όρεξη και η βουλιμία σας, η άσκηση και τα πάσης φύσεως μηχανήματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας.

 

Καρκίνος

Συναισθηματικές προεκτάσεις και επιρροές προβλέπεται να έχει για εσάς η έκλειψη αυτή. Οποιοσδήποτε σας απασχολεί, οτιδήποτε δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας δημιουργεί ψυχολογικά κενά τα οποία, όσο καλά και αν προσπαθήσετε να κρύψετε, είναι αδύνατον να μείνουν στην αφάνεια. Μην ξεκινήσετε τώρα συναισθηματικές εκκαθαρίσεις, με την ελπίδα ότι η άλλη πλευρά θα υποχωρήσει, γιατί κάτι τέτοιο είναι εκτός πιθανοτήτων. Προφυλαχτείτε από τις εκφάνσεις του εγωισμού σας!

 

Λέων

Τα οικονομικά σας, η διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων, η αναζήτηση ασφάλειας και γενικότερα, ότι σχετίζεται με τα πρακτικά σας θέματα προβλέπεται να είναι στο στόχαστρο αυτής της έκλειψης. Να θυμάστε ότι η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος, η επιθετική συμπεριφορά μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο από το να σας ωφελήσει και η άκαμπτη στάση σάς οδηγεί κατευθείαν στην απομόνωση που είναι το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσατε αυτήν την περίοδο!

 

Παρθένος

Οι φυσικοί σας σύμμαχοι, οι κοντινοί σας άνθρωποι, τα ασφαλή σας καταφύγια και οτιδήποτε σχετίζεται με το σύστημα που υπηρετείτε και εφοδιάζετε, βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού από έκτακτα γεγονότα, απρόσμενη αλλαγή στάσης των παραγόντων που επηρεάζουν τις εξελίξεις και την καθημερινότητα που επηρεάζεται από μαζικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις. Ο ψυχισμός σας βάλλεται από επιθέσεις ανασφάλειας των γύρω σας και η υγεία σας παρουσιάζει ευαισθησίες, λόγω κούρασης.

 

Ζυγός

Οι εφεδρείες που διαθέτετε θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες την περίοδο αυτής της έκλειψης. Η πολύτιμη ισορροπία που επιδιώκετε, πρόκειται να διαταραχθεί από γεγονότα και αλληλουχίες καταστάσεων όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, τα πρακτικά σας, αλλά και τα αισθηματικά σας. Σε πολλά δοκιμάζονται οι αντοχές σας, ενώ σε άλλα δοκιμάζετε εσείς τις αντοχές των ανθρώπων που σας αγαπούν. Μην ανεβάζετε την ήδη τεταμένη ένταση στο άμεσο περιβάλλον σας και μην δημιουργείτε καταστάσεις πανικού όταν οι εξελίξεις δεν συνάδουν με τις επιθυμίες σας!

 

Σκορπιός

Αλλαγή προτεραιοτήτων, άνισες μάχες, κρυφές ανάγκες και κοινωνικές ανισότητες είναι στο κάδρο της έκλειψης για εσάς. Προστατέψτε τις μέχρι τώρα νίκες σας, φροντίστε να κάνετε έξυπνους ελιγμούς σε θέματα που διακυβεύεται η ασφάλειά σας και μην σπαταλάτε δυνάμεις όταν καταλαβαίνετε ότι το όφελός σας είναι μηδαμινό. Η εργασία θα σας αναγκάσει να μετριάσετε τις προσδοκίες σας, να κάνετε τα στραβά μάτια σε προθεσμίες και ληξιπρόθεσμες οφειλές και να της αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια.

 

Τοξότης

Μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες, ηθικές εξαρτήσεις, ιεραρχήσεις αναγκών και σύμπλευση με τις απαιτήσεις των ισχυρών θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε συχνά τις προτεραιότητές σας και να υπακούσετε περισσότερο στο αναγκαίο, παρά στο ωραίο και επιθυμητό. Υπερασπιστείτε με πιο άμεσο τρόπο τον εαυτό σας, καλύψτε τις αδυναμίες σας και, αν χρειαστεί, διαφοροποιηθείτε από εκείνους οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Η έκλειψη αυτή θα σας παρουσιάσει την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι!

 

Αιγόκερως

Οικονομικές υποθέσεις και η διαχείριση των περιουσιακών σας, προθεσμίες, νομικές εκκρεμότητες και διεκδικήσεις, κάθε είδους ανταγωνισμοί και συμβιβασμοί απαιτούν την προσοχή σας καθώς αυτή η έκλειψη επηρεάζει κυρίως τη βεβαιότητα των ενεργειών σας. Είναι από τις λίγες φορές που θα λειτουργήσετε λιγότερο προετοιμασμένοι και περισσότερο ενστικτωδώς. Τα γεγονότα θα έχουν σημαντική αλληλουχία και αλληλο-εξάρτηση και θα σας φανεί σαν να ψάχνετε την έξοδο σε ένα λαβύρινθο.

 

Υδροχόος

Τα κεκτημένα σας, το σπίτι, η τάξη γύρω σας, το επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και η συναισθηματική σας ασφάλεια, είναι μερικοί από τους τομείς που σκοτεινιάζουν λίγο από την έκλειψη αυτή. Είναι οι επιθυμίες που εκδηλώνονται άκαιρα, οι καθυστερήσεις στην ανταπόκριση των ενεργειών σας, η αστάθεια του εισοδήματος σε σχέση με τα έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν που απαιτούν ένα καλό σεναριογράφο και ικανούς συμπρωταγωνιστές, για να έχει το έργο, το απαραίτητο αίσιο τέλος!

 

Ιχθύες

Η προσωπικότητά σας και ο ρόλος σας στις ζωές των άλλων, οι συναισθηματικές σας εξαρτήσεις, οι αποκλίσεις σας από το σύστημα, τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας, δέχονται επιρροές από την έκλειψη του Ήλιου στο ζώδιό σας. Η θετική πλευρά αφορά στην σφυρηλάτηση της αξίας σας, τη συνειδητοποίηση της αποστολής σας και τον τρόπο με τον οποίο θα καθιερωθείτε. Το αντίθετο, αφορά στους δύσκολους αποχωρισμούς από κάποιους ανθρώπους – δορυφόρους σας!

 

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ