Η Media Strom υποστηρικτής της έκθεσης "Η Ελλάδα του '80" στην Τεχνόπολη

H MEDIA STROM, Επίσημος Χορηγός Καλού Ύπνου, υποστηρίζει την έκθεση GR80s – Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη, που διοργανώνεται από τις 25 Ιανουαρίου ως τις 12 Μαρτίου 2017 στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και προσκαλεί το κοινό να την επισκεφτεί. 

 

Πρόκειται για μια σημαντική ιστορική, πολιτισμική και αναβιωτική έκθεση, που διοργανώνεται από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με τη συνεργασία σημαντικών επιστημονικών και πολιτισμικών ιδρυμάτων και φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και με πρόγραμμα παράλληλων δράσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. 

Στόχος της έκθεσης GR80s – Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη είναι να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες στην ελληνική δεκαετία του ογδόντα, μια πολυσήμαντη για τη σύγχρονη ιστορία περίοδο, που καθόρισε σε σημαντικό βαθμό τις μετέπειτα εξελίξεις στη χώρα.

 

Γιορτάζοντας τα 50 της χρόνια στην ελληνική αγορά η MEDIA STROM, νούμερα 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, ανταποκρίθηκε στο αίτημα των διοργανωτών, παρέχοντας στρώματα και κρεβάτια της  για τη διαμόρφωση ενός τυπικού υπνοδωματίου της δεκαετίας.

 

Παράλληλα, αναδεικνύοντας τη διαχρονική της σχέση με το καταναλωτικό κοινό στην Ελλάδα, παραχώρησε διαφημιστικές της πινακίδες προς έκθεση, ενώ, τέλος, διέθεσε ευγενικά πολυάριθμα έργα τέχνης από τη συλλογή της για τη διακόσμηση των χώρων.

Σχετικά με την υποστήριξη της έκθεσης, ο κ. Γιώργος Καράμπελας, Marketing & Business Development Manager της εταιρείας MEDIA STROM, δήλωσε: «Για περισσότερα από 50 χρόνια, η MEDIA STROM αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό Καλού Ύπνου όλων των Ελλήνων, απαντώντας στο διαχρονικό τους αίτημα για υγεία, ευεξία και ομορφιά.

Ως εκ τούτου, δε θα μπορούσαμε παρά ν’ ανταποκριθούμε θετικά στις ανάγκες των διοργανωτών της έκθεσης GR80s-Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη, υπενθυμίζοντας παράλληλα στο κοινό την ιστορία μας αλλά και τους πολυετείς δεσμούς εμπιστοσύνης που μας δένουν μαζί τους. Πιστοί στη δέσμευσή μας απέναντί τους, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στρώματα και προϊόντα ύπνου που θα τους επιτρέπουν να κοιμούνται καλά… και να ζουν καλύτερα.» 

Έχοντας ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, η έκθεση GR80s – Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη θα ολοκληρωθεί σύντομα. Η MEDIA STROM προσκαλεί τους λάτρεις της σύγχρονης ιστορίας αλλά και όσους νοσταλγούν το πρόσφατο παρελθόν να την επισκεφτούν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ