Οι ταινίες της εβδομάδας: «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου»: Το πιο θρυλικό κινηματογραφικό τέρας όλων των εποχών κάνει πρεμιέρα

Οι «Καταπληκτικές γυναίκες» και το φαντασμαγορικό «Κονγκ: Η νήσος του κρανίου» κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Κονγκ: Η νήσος του κρανίου, Φαντασίας, ΗΠΑ / 2017

Kong: Skull Island
Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Βογκτ Ρόμπερτς
Παίζουν: Τομ Χίντλεστον, Τόμπι Κέμπελ, Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζον Σ. Ράιλι, Τζον Γκούντμαν, Τόμας Μαν, Κόρι Χόκινς.

Τι Συμβαίνει:
H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» διηγείται από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ, σε σκηνοθεσία του Τζόρνταν Βογτ-Ρόμπερτς. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

 

Βερολίνο αντίο, Δράμα,Γερμανία / 2016

Goodbye, Berlin
Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν
Παίζουν: Τρίσταν Γκέμπελ, Ανάντ Μπάντμπιλεκ, Ούβε Μπομ, Ξένια Ασέντζα, Άνγια Σνάιντερ.

Τι Συμβαίνει:
Road movie ενηλικίωσης. Η ιστορία δυο δεκατετράχρονων αγοριών που «δανείζονται» ένα αυτοκίνητο και ξεκινούν για μια εκδρομή στην εξοχή.

 

Καταπληκτικές γυναίκες, Δράμα, ΗΠΑ / 2016

20th Century Women
Σκηνοθεσία: Μάικ Μιλς
Παίζουν: Ελ Φάνινγκ, Γκρέτα Γκέργουικ, Αλία Σόκατ, Λόρα Γουίγκινς, Ανέτ Μπένινγκ, Λούκας Τζέιντ Ζούμαν, Μπίλι Γκρούνταπ, Τζον Μπίλινγκσλι

Τι Συμβαίνει:
Είμαστε στα 1979, στη Σάντα Μπάρμπαρα. 
Η Dorothea Fields (Ανέτ Μπένινγκ) είναι μια αποφασιστική μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τον έφηβο γιο της (Λούκας Τζέιντ Ζούμαν), σε μία εποχή που σφύζει από κοινωνικές αλλαγές και επαναστατική διάθεση. 
Για να τα βγάλει πέρα με την ανατροφή του απευθύνεται σε δύο νεότερες γυναίκες. Στην Abbie (Γκρέτα Γκέργουικ), ένα ελεύθερο πνεύμα και punk καλλιτέχνη και στην Julie (Ελ Φάνινγκ), μια ξύπνια και προκλητική νεαρή γειτόνισσα.

 

Η συνωμοσία της σκιάς, Θρίλερ, Γαλλία / 2016

Eavesdropper
Σκηνοθεσία: Τομά Κρουιτόφ
Παίζουν: Φρανσουά Κλουζέ, Ντενί Πονταλιντές, Σαμί Μπουαζιλά, Σιμόν Αμπκαριάν, Άλμπα Ρορβάχερ

Τι Συμβαίνει:
Δύο χρόνια μετά από μία υπερκόπωση, ο Ντιβάλ είναι ακόμα άνεργος. Όταν ένας αινιγματικός άνδρας επικοινωνεί μαζί του, θα του προσφέρει μία απλή, αλλά καλοπληρωμένη δουλειά: να απομαγνητοφωνεί τηλεφωνικές συνομιλίες από «κοριό». 
Καθαρά λόγω οικονομικών κινήτρων, ο Ντιβάλ συμφωνεί χωρίς να εξετάσει την πραγματική ταυτότητα της επιχείρησης. 
Ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος στην «καρδιά» μίας πολιτικής συνωμοσίας, και αντιμέτωπος με τους βίαιους μηχανισμούς του σκοτεινού κόσμου των μυστικών υπηρεσιών.

 

Park Δράμα / 2016

Σκηνοθεσία: Σοφία Εξάρχου
Παίζουν: Δημήτρης Κίτσος, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ενούκι Γκβενετάτζε, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Παντελεάκης, Thomas Bo Larsen.

Τι Συμβαίνει:
Μια παρέα αγοριών ζει ανάμεσα στις εγκαταλελειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας. 
Τα αγόρια περιφέρονται άσκοπα ανάμεσα στα ερείπια, στήνοντας παιχνίδια-βίαιες απομιμήσεις των ολυμπιακών αθλημάτων - και οργανώνοντας ζευγαρώματα σκύλων για να βγάζουν χρήματα. 
Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο Δημήτρης (17) μαζί με την Άννα (22) - πρώην αθλήτρια - προσπαθούν να ξεφύγουν από το Χωριό με προορισμό τα τουριστικά ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ