42χρονος μπαμπάς κατηγορείται πως νάρκωσε και βίασε τις ανήλικες φίλες της κόρης του

Ο 42χρονος πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού στην Αυστραλία κατηγορείται ότι νάρκωσε τις φίλες της κόρης του, χορηγώντας τους ναρκωτικά και αλκοόλ, πριν τις ενθαρρύνει να βγάλουν τα ρούχα τους και να κάνουν σεξ μαζί του.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, ο 42χρονος έχει ήδη καταδικαστεί για βιασμό, αφού ένα 14χρονο θύμα του υποστήριξε ότι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του και προέβη σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία. Η άλλη κοπέλα, 17 ετών, δήλωσε ενώπιον δικαστηρίου του Μπρισμπέιν ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

 

Οι συνήγοροι υπεράσπισης στην αρχή είχαν υποστηρίξει πως δεν υπήρξε ποτέ σεξουαλική επαφή, ωστόσο, στη δεύτερη δίκη ο άνδρας παραδέχτηκε πως υπήρξε σεξ, αλλά ήταν πλήρως συναινετικό.

 

Η συνήγορος υπεράσπισης Σιμόν Μπάιν υποστήριξε, ενώπιον τριών δικαστών του εφετείου την προηγούμενη εβδομάδα, ότι υπήρχαν κάποιες αντιφάσεις στις καταθέσεις των κοριτσιών.

 

Όπως είπε, ο πελάτης παραδέχτηκε ότι είχε «ποτίσει» τα κορίτσια με αλκοόλ και ναρκωτικά πριν κάνει σεξ μαζί τους, σύμφωνα με τo Byron Shire News. Ωστόσο, συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος «συνόδεψε» τα κορίτσια στην κρεβατοκάμαρα και δεν τα «εξανάγκασε».

 

Ο 42χρονος ασκεί έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης για βιασμό, ζητώντας να αλλάξει σε «παράνομη σαρκική γνώση».

 

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την εισαγγελέα, η συμπεριφορά της 14χρονης ήταν «κάπως ασυνήθιστη», αλλά αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το νεαρό της ηλικίας της, ενώ επίσης τόνισε ότι είναι «παρωχημένο» να αναλύεται το πώς ένα θύμα βιασμού θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να αντιδρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ