Διάσημη μπλόγκερ με 3 παιδιά μοιράζεται τον πόνο της: Χωρίζω γιατί ο άνδρας μου είναι gay

Η διάσημη μπλόγκερ Jill Smokler, γνωστή και ως «Scary Mommy», αποφάσισε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό της τον λόγο που χωρίζει με τον σύζυγό της, έπειτα από 17 χρόνια γάμου.

Η μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 9,11 και 13 ετών, αποφάσισε να χωρίσει, επειδή ο σύζυγός της είναι γκέι.

Η ίδια μιλάει ανοιχτά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook για το πως χειρίστηκε την απόφασή της και πως την μοιράστηκε με τα παιδιά της, τα οποία το αντιμετώπισαν με ωριμότητα, όπως δήλωσε σε συνένευξή της στο «Today Show».

«Χθες, ο Jeff και εγώ, ανακοινώσαμε στα παιδιά μας ότι χωρίζουμε, μετά από 17 χρόνια γάμου και 23 χρόνια σχέσης. Eπίσης, τους είπαμε ότι αυτό που μας ώθησε στην απόφαση του διαζυγίου είναι το γεγονός ότι ο Jeff είναι γκέι. Χωρίς να μπω σε περισσότερες προσωπικές λεπτομέρειες, αυτή είναι μια πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Η βαθιά αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον, διατηρήθηκε μέσα από δύσκολες στιγμές που δημιουργούσε η σεξουαλική μας διαφοροποίηση.

Έχουμε περάσει τη μισή ζωή μας αχώριστοι και είμαι πολύ υπερήφανη για την ζωή και την οικογένεια που χτίσαμε μαζί. Αληθινοί σύντροφοι και φίλοι.

Αφού πια δεν αγαπιόμαστε ως σύζυγοι, παραμένουμε συνδεδεμένοι ως συνοδοιπόροι και ως γονείς τριών απίστευτων παιδιών.

Ελπίζουμε αυτή μας η κίνηση να γίνει για τα παιδιά μας ένα παράδειγμα τρυφερότητας και φροντίδας, θέλουμε να είναι ανοιχτόμυαλα και να μάθουν να αγκαλιάζουν τις διαφορές.

Να σέβονται και να εκτιμούν «το διαφορετικό» των άλλων.»

Ο σύζυγός της Jeff αποκάλυψε ότι δεν ήταν εύκολο να αποκαλύψει στην οικογένειά του την αλήθεια. Όπως δήλωσε, «Όταν ήρθα αντιμέτωπος με το γεγονός ότι ήμουν γκέι, είχα δύο επιλογές: ή να πεθάνω και να αφήσω τα παιδιά μου ορφανά ή να φανερωθώ ελπίζοντας ότι θα παραμείνω περιτριγυρισμένος από την αγάπη των φίλων μου, την οικογένεια, την σύζυγο και τα παιδιά μου».

Το μήνυμα της Jill Smokler έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες που την ακολουθούν και αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ