Ο πιό ρομαντικός άνδρας στον κόσμο: Η πρόταση γάμου "κρυβόταν" σε 14 γράμματα που έστειλε σε 3 χρόνια

O Τίμοθι και η Κάντις παντρεύτηκαν πρόσφατα μετά από 3 χρόνια σχέσης και ο τρόπος που ο Τίμοθι έκανε πρόταση γάμου διαρκείας 3 ετών στην αγαπημένη του, έκαναν την σύζυγό του να ξεσπάσει σε κλάματα όταν ήρθε η μεγάλη στιγμή. 

Όταν το ζευγάρι τα πρωτοέφτιαξε το 2013, ο Τίμοθι άρχισε να γράφει στην Κάντις ερωτικά γράμματα που είχαν μέσα κρυφά μηνύματα.

Όταν έγραψε 14 γράμματα, οι δυο τους έκατσαν και διάβασαν όλα τα γράμματα μαζί και τελικά αποκαλύφθηκε το μυστικό από το πρώτο γράμμα του κάθε γράμματος. “Δύσκολα με εκπλήσσει κάτι και αυτό με έπιασε τελείως απροετοίμαστη.

Ο Τιμ το κάνει συνέχεια αυτό. Είναι ένας πολύ περιποιητικός και ρομαντικός άντρας”, αναφέρει η Κάντις. Επίσης, ο Τίμοθι είχε γράψει ένα τραγούδι για τους δυο μήνες σχέσης τους, το οποίο έπαιξε την ημέρα του γάμου τους. Ελπίζουμε αυτό το ζευγάρι να κάνει πάντα τέτοιες ρομαντικές εκπλήξεις ο ένας στον άλλον.

Αυτός ο άντρας έγραψε 14 γράμματα στην κοπέλα του όταν ήταν ζευγάρι και εκείνη δεν είχε ιδέα ότι περιείχαν ένα κρυφό μήνυμα. 


Τα πρώτα γράμματα των φύλλων, σχηματίζουν την ερώτηση “Θα με παντρευτείς;” Μόλις αποκαλύφθηκε το κρυφό μήνυμα, ο Τίμοθι και η Κάντις αρραβωνιάστηκαν,αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.


Το ζευγάρι που ήταν μαζί από το 2013, παντρεύτηκε πρόσφατα στο Σίδνεϊ.

Την ημέρα του γάμου τους έπαιξε ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Τίμοθι για τους δυο μήνες της σχέσης τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ