Βίντεο που σε αφήνει άναυδο: 32χρονη γυναίκα βγαίνει ζωντανή από χείμαρρο λάσπης

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου με μια γυναίκα που καταγράφεται να παλεύει με τη φύση για να σώσει τη ζωή της. 
 

Αναφορές των μέσων ενημέρωσης στο Περού, σημειώνουν πως η γυναίκα είναι 32 ετών, ονομάζεται Evangelina Chamorro Díaz και διέφυγε από την κατολίσθηση λάσπης χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό.

 

Στο δραματικό βίντεο που τη δείχνει να βγαίνει από τα ορμητικά λασπόνερα, ανάμεσα από κορμούς και άλλα αντικείμενα, διακρίνονται και ζώα που έχουν παρασυρθεί. Η γυναίκα βγαίνει από το χείμαρρο καλυμμένη με λάσπη και περπατά πάνω στα κλαδιά για να διαφύγει σε ασφαλές σημείο.  

«Είναι σε σύγχυση, αλλά είναι πολύ καλά και θα ανακτήσει τις δυνάμεις γιατί είναι πολεμίστρια»,  δήλωσε η υπουργός Υγείας της χώρας που επισκέφθηκε την Díaz την Πέμπτη. Αρκετές ημέρες έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν το Περού έχουν σκοτώσει τουλάχιστον δώδεκα ανθρώπους στη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του clarin.com.  

Περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί λόγω των πλημμυρών και 3.000 μέλη των ενόπλων δυνάμεων της χώρας έχουν αναπτυχθεί για να βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ