Πάμε για χορό απόψε; Σαββατόβραδο και 5 πάρτι σας περιμένουν για να ξεκουνηθείτε!

Ηλεκτρονικά DJ sets, ζωντανά beats, πάρτι σε υπόγεια clubs και απενοχοποιημένος χορός σε μπαράκια που τιμούν τα ‘90s hits. 

Αυτό το Σάββατο είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε και να χορέψουμε. Και έχουμε πέντε πάρτι στα μπαρ της Αθήνας που μας δίνουν αυτό που θέλουμε.

 

Gazarte Houseband
Στο roof stage του Gazarte (Βουτάδων 32, Γκάζι), από τις 22.00 το βράδυ, η νέα Houseband του μαγαζιού (George Zervos και Eva Tsachra), μας περιμένει για ένα δυνατό χορευτικό πρόγραμμα με σημερινό ήχο, γρήγορες εναλλαγές και 70s rock’n’roll αναφορές. Μαζί τους, και ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper, Γιάννης Καστανάκης, για να μας κρατήσει παρέα από τα decks και να συνεχίσουμε τον χορό ως το πρωί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Dingo! vol. 2 στο Ρομάντσο
Ο Dreamer, ο Polatof και ο Tareq, τρεις από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές (και όχι μόνο) περσόνες της πόλης, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το δεύτερο Dingo πάρτι στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5). Σύμφωνα με τους ίδιους, «ο Dingo είναι ένας παιχνιδιάρης σκύλος που του αρέσει να διασκεδάζει. Ο Dingo έχει ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της γης και έχει φίλους από όλο το ζωικό βασίλειο. Το αγαπημένο του χόμπι είναι να κάνει πάρτι για τους φίλους του, να τους βλέπει να περνάνε καλά και να χορεύουν μέχρι το πρωί». Και αυτό θα γίνει και το Σάββατο, από τις 23.00 με ελεύθερη είσοδο. 

 

Soulnek στο Six D.O.G.S.
Στο γνωστό και μη εξαιρετέα stage της Αβραμιώτου, καταφτάνει ο Soulnek για να παρουσιάσει ζωντανά τον νέο του δίσκο «Χαμένοι στο Διάστημα», παρέα με μια dream team του urban ήχου. Hip hop, break dance, rap, βιωματικές μελωδίες και κοινωνικά ανήσυχοι ρυθμοί θα κυριαρχήσουν από τις 21.00 το βράδυ, ενώ μαζί του θα βρίσκονται για να μοιραστούν τη σκηνή οι Alida Soul Mama, Αλλοπρόσαλος, Άυλος, Κ.Δ., Λ.Ο.Σ., Οδυσσέας, Twinsanity. Στα decks θα βρίσκεται DJ Micro, ενώ την βραδιά θα ανοίξουν οι beatmakers, Billa Qause και Yegor Cergei. Η είσοδος στοιχίζει 8€. 

 

Οι Analogue στο Owl Basement
Ο νέος πολυχώρος του κέντρου, Owl, ετοιμάζεται να βάλει τα καλοκαιρινά του και να… απλωθεί στην διπλανή στοά. Θα προηγηθεί όμως ένα μεγάλο πάρτι στο club του υπογείου του, το τελευταίο της σεζόν. Οι Analogue θα κηρύξουν τη λήξη της ηλεκτρονικής σεζόν του Owl με φοβερές μουσικές και ελεύθερη είσοδο. Το πάρτι ξεκινά γύρω στα μεσάνυχτα. 

Χορός στο Πλυντήριο
Η συνήθεια που έγινε μανία, τα ρετρό πάρτι του Πλυντηρίου συνεχίζονται με αμείωτο κέφι στο Γκάζι (Ορφέως και Δεκελέως), όπου οι Αθηναίοι επιτέλους βρήκαν ένα μπαρ για να χορεύουν απενοχοποιημένα τις μεγαλύτερες επιτυχίες των δύο περασμένων δεκαετιών, από Britney μέχρι Φοίβο και από Prodigy μέχρι Hi5. Το κέφι ανάβει γύρω στα μεσάνυχτα και το ποτό στοιχίζει 5,50€.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ