Άντρας μάλλον ο εραστής μητέρας κατηγορείται ότι σκότωσε με τσεκούρι το αγόρι & τραυμάτισε σοβαρά το κοριτσάκι της

Ο 33χρονος Bidhya Sagar Das συνελήφθη για δολοφονική επίθεση με τσεκούρι που αφαίρεσε την ζωή ενός αγοριού ενός έτους και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την δίδυμη αδερφή του στο Λονδίνο.

 

Ο 33χρονος Bidhya Sagar Das, που εργάζεται ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο, είχε εξαφανιστεί και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεσή του.

 

Για τον λόγο αυτό, δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του υπόπτου, ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και να συλληφθεί, πριν προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, αναφέρει δημοσίευμα της The Sun.

Στα βρετανικά ΜΜΕ κυκλοφόρησαν επίσης φωτογραφίες με τη μητέρα των δύο παιδιών σε θεσμό εναγκαλισμό με τον φερόμενο ως δράστη.

 

Αργά το βράδυ, ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε στον ανακριτή για κατάθεση.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, η μητέρα ξαφνικά άνοιξε τα παράθυρα του σπιτιού και φώναζε «τα παιδιά μου, τα παιδιά μου».

Μιλώντας για τον 33χρονο φερόμενο ως δράστη, είπε πως «φαινόταν μία χαρά με τα παιδιά, ορισμένες φορές όμως, έλεγε πως ίσως να μην είναι δικά του».

 

Το χρονικό του εγκλήματος 

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε διαμέρισμα του Λονδίνου όπου ένα αγοράκι ενός έτους άφησε την τελευταία του πνοή και η δίδυμη αδερφή του χαροπαλεύει στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν με σφυρί.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη βόρεια του Λονδίνου στο δρόμο Wilberforce κοντά στο πάρκο Finsbury, όπου από χθες διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη ή των δραστών.

 

Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο που μετέφερε τα δύο μωρά σε νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού ενώ η δίδυμη αδερφή του βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ