Χωρίζουν ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου μετά από 10 χρόνια και 4 παιδιά

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης μετά από 10 χρόνια γάμου και 4 παιδιά αποφάσισαν να χωρίσουν. 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», τα σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού άρχισαν να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετοίκησής τους στην Αμερική πριν από δύο χρόνια, η οποία τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και επέστρεψαν στην Αθήνα.

 

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πληροφορίες έκαναν λόγο για επισκέψεις της γοητευτικής ηθοποιού σε αρκετά δικηγορικά γραφεία, προκειμένου να βρεθεί εκείνο που θα μπορούσε να διαχειριστεί μια τόσο λεπτή υπόθεση και κυρίως να μπορεί να της εξασφαλίσει εχεμύθεια.

 

Όπως αναφέρει το  δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο Παύλος Βαρδινογιάννης κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου.

«Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα.

 

Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη.

 

Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου.

 

Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα.

 

Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου», ανέφερε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Ακολούθησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων και τον τελικό λόγο έχει πλέον το δικαστήριο που θα εκδώσει την απόφασή του μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Η κύρια δίκη έχει προσδιοριστεί για το 2019, ενώ, εάν δεν πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένονται κι άλλες δικαστικές διενέξεις.

 

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το καλοκαίρι του 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι.

 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουλίου 2006, ακριβώς ένα χρόνο μετά την γνωριμία του, ενώ το μυστήριο έγινε στο ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Island, με κουμπάρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τα οποία, αυτή τη στιγμή είναι στην Αθήνα με την μητέρα τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ