Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Εύα Μέντες μετά από 6 μήνες: έλαμπε η ωραία μαμά, σύζυγος του Ράιαν Γκόσλνγκ

Στα εγκαίνια νέου καταστήματος της New York & Company στο Μαιάμι, παραβρέθηκε η ηθοποιός Εύα Μέντες, κάνοντας την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 6 μήνες. 

 
Με καταγωγή από την Κούβα, ηθοποιός, σύζυγος του ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ και μητέρα δύο κοριτσιών, η Εύα Μέντες έχει και δική της συλλογή με ρούχα (Eva Mendes Collection), την οποία προωθεί μέσω της New York & Company.
 
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Shape, η ηθοποιός δήλωσε ότι προτιμάει να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στην οικογένειά της.
 
«Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος για μένα είναι ότι μου αρέσει να μένω σπίτι. Προτιμώ να είμαι με τα κορίτσια μας» είπε, δικαιολογώντας έτσι και την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας.
 
Η καινούρια της συλλογή αποτελείται από ρούχα, υποδήματα, τσάντες και κοσμήματα.
 
Σύμφωνα με το CNN, την ημέρα των εγκαινίων η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η Eva Mendes Collection θα είναι διαθέσιμη σε 50 shop-in-shops και 19 Eva Mendes μπουτίκ.
 
«Ήταν σημαντικό για μένα η ανοιξιάτικη συλλογή να περιλαμβάνει κάτι για την καθεμία και γι αυτό προσφέρουμε διαφορετικά στυλ και όλα τα μεγέθη από 0 έως 20. Ελπίζω ακόμη περισσότερες γυναίκες να μπορέσουν να βρουν ρούχα που ταιριάζουν με το προσωπικό τους γούστο και τον τρόπο ζωής τους», δήλωσε η 43χρονη ηθοποιός.
 
 
«Είμαι ενθουσιασμένη για το άνοιγμα περισσότερων καταστημάτων, κυρίως στην περιοχή του Μαϊάμι. Γεννήθηκα στο Μαϊάμι, είναι πάντα η αγαπημένη μου πόλη» πρόσθεσε η Εύα Μέντες.
Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ