Η οδυνηρή νύχτα γάμου της Νταιάνας με τον Κάρολο - Τι είχε κάνει ο διάδοχος που την συγκλόνισε

Ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν υπερπαραγωγή.

Το πριγκιπικό ζεύγος είχε παντρευτεί στις 29 Ιουνίου του 1981 στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο με πάνω από 750 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν.

Μετά από 36 χρόνια, μία νέα βιογραφία βγάζει στο φως απίστευτες λεπτομέρειες για την συμβίωση της Νταϊάνα με τον Κάρολο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, μία μέρα πριν παντρευτεί, ο Κάρολος έκλαιγε στον ώμο της Καμίλα την οποία αγαπούσε, κάτι που η Νταϊάνα δεν του συγχώρεσε ποτέ.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ήταν πάντα ερωτευμένος με την Καμίλα, αλλά αναγκάστηκε να παντρευτεί την Νταϊάνα μετά από απαίτηση του πατέρα του, καθώς η Καμίλα δεν ήταν η κατάλληλη νύφη.

Μια νέα βιογραφία του Καρόλου, από την διάσημη συγγραφέα Sally Bedell Smith αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Η Smith περιγράφει πώς οι γονείς του πρίγκιπα ιδιαίτερα ψυχροί απέναντί του, ενώ ο θείος του Λόρδος Louis Dickie Mountbatten ήταν αυτός που του μίλησε για τον έρωτα και τις γυναίκες.

Παράλληλα, ήταν τόσο μίζερος που έπαιρνε το δικό του φαγητό μαζί, κάθε φορά που επισκεπτόταν φίλους του.

Επίσης, στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι η Νταϊάνα συνήθιζε να χτυπά τον Κάρολο στο κεφάλι, κάθε φορά που εκείνος γονάτιζε για να προσευχηθεί και μάλιστα συνέχιζε να τον χτυπά καθόλη τη διάρκεια της προσευχής του. 

Προφανώς, έτσι εκτόνωνε τα νεύρα της, για να μπορεί να φαίνεται χαλαρή και ήρεμη στον έξω κόσμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την βιογραφία της Sally Bedell Smith, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο Παλάτι του Κένσιγκτον, η Νταϊάνα συνήθιζε να τον «χτυπά» εκεί που πονούσε, λέγοντάς του ότι δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. 

Βέβαια, όπως προκύπτει, η Νταϊάνα δεν είχε άδικο, αφού ο Γουίλιαμ λέγεται πως θα γίνει ο επόμενος βασιλιάς, όταν πεθάνει η Ελισσάβετ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ