Η φωτογραφία του μακελάρη του Λονδίνου με όλους τους λευκούς συμμαθητές του κάνει τον γύρο του κόσμου

Οι βρετανικές αρχές έδωσαν χτες στην δημοσιότητα νέα φωτογραφία του μακελάρη του Λονδίνου.

Οι έρευνες για τον Καλίντ Μασούντ συνεχίζονται στις προσωπικές του διασυνδέσεις και στα κίνητρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Η φωτογραφία του 52χρονου Καλίντ Μασούντ τραβήχτηκε πρόσφατα, όταν είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές, για τις ανάγκες έκδοσης νέας ταυτότητας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Independent.

Η αστυνομία καλεί όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με τον μακελάρη να μη φοβηθεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Νωρίτερα όμως, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του μακελάρη από τα παιδικά του χρόνια, την εποχή που πήγαινε σχολείο και ήταν ο μόνος μαύρος μαθητής μεταξύ των συμμαθητών του.

Παρόλο που τότε ήταν χαμογελαστός και δεν φαίνεται να τον ενοχλούσε που ήταν ο μόνος μαύρος μαθητής στην τάξη του, σήμερα ίσως όλο αυτό να χαράχτηκε βαθιά μέσα του.

Ο 52χρονος Καλίντ Μασούντ γεννήθηκε στο Ντάρτφορντ του Κεντ ανήμερα των Χριστουγέννων του 1964.

Τα παιδικά χρόνια του Μασούντ ήταν αρκετά ήρεμα, αφού η οικογένειά του ήταν αρκετά ευκατάστατη και δεν του έλειπε τίποτα.

Η αγάπη του για τα σπορ είναι κάτι που διατήρησε και στα μετέπειτα χρόνια της ζωής του, με ιδιαίτερη έμφαση στο μπόντι μπίλντινγκ.

Ωστόσο μετά τα 18 του χρόνια είχε αρχίσει να αφιερώνει πολύ χρόνο και σε άλλες δραστηριότητες, πολύ πιο ανθυγιεινές και παράνομες.

Το 2004, ο Μασούντ παντρεύτηκε τη μουσουλμάνα σύζυγό του.

Έκτοτε ζούσε με εκείνη και τα τρία παιδιά που απέκτησαν μια νομάδικη ζωή, μετακομίζοντας από περιοχή σε περιοχή, με τις παρανομίες του να αποτελούν την κύρια πηγή εισοδήματός τους.

Κατάφερναν ωστόσο να διατηρούν το προσωπείο μια φυσιολογικής οικογένειας, γεγονός που αποτυπώνεται στην έκπληξη των γειτόνων τους, οι οποίοι περιέγραψαν τον Μασούντ ως «φιλικό άνθρωπο» και «ευτυχισμένο οικογενειάρχη», σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror και The Sun.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ