Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε η 91χρονη καρκινοπαθής γιαγιά που προτίμησε να ταξιδεύει παρά να κάνει χημειοθεραπείες

Η 91χρονη γυναίκα όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αποφάσισε να μην το ρίξει στα φάρμακα και να πάει τους δρόμους, κάνοντας road trip σε όλες τις ΗΠΑ.

Το ταξίδι της Norma Jean Bauerschmidt παρακολούθησαν μέσω Facebook περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι, μέσω της σελίδας "Driving Miss Norma", όπου εκεί ανέβαιναν φωτογραφίες από τα διάφορα μέρη που επισκεπτόταν.

 

 

Η κόρη της, Ramie, που ξεκίνησε και τη σελίδα αυτή στο Facebook, ανέφερε ότι η μητέρα της αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι όταν διαγνώστηκε με καρκίνο της μήτρας.

 

 

Οι γιατροί της είχαν πει ότι τα φάρμακα και οι χημειοθεραπείες δεν μπορούν να την βοηθήσουν.

 

 

Τότε η Norma αποφάσισε να φύγει από το Michigan, τον Αύγουστο του 2015, με τον γιο της Tim, τη νύφη της και τον σκύλο τους τον Ρίνγκο για το πιο συναρπαστικό τελευταίο της ταξίδι.

Η κυρία Νόρμα έζησε μοναδικές εμπειρίες κατά την διάρκεια του ταξιδιού της, όπως ότι ανέβηκε πρώτη φορά σε άλογο, έφαγε πράσινες ντομάτες και άλλαξε τα μαλλιά της πάνω από δέκα στυλ.

 

 

Μάλιστα, πρέπει να πέρασε από τις ζώνες ώρες πάνω από 9 φορές, όπως ανάφέρει στη σελίδα της στο facebook σύμφωνα με την Independent.

 

Η τελευταία της στάση ήταν στην Ουάσινγκτον τον Αύγουστο, όταν άρχισε να επιδεινώνεται η υγεία της.

Η πρόσκληση για το μνημόσυνο της Norma ανέφερε στους καλεσμένους να στείλουν λουλούδια στιυς δικούς τους ανθρώπους, να δωρίσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα και να μην ξεχάσουν να βγάλουν τη γιαγιά τους έξω για φαγητό...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ