Ντόναλντ Τραμπ: «Αγαπώ τους Έλληνες» - Μπουζούκια και παραδοσιακοι χοροί στο μεγάλο ελληνικό γλέντι στον Λευκό Οίκο (Φωτό-Βίντεο)

Μουσικές από μπουζούκια και παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς περιελάμβανε το μεγάλο γλέντι που στήθηκε στις αίθουσες του Λευκού Οίκου, με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του 1821!

 

O Ντόναλντ Τραμπ το διασκέδασε με την ψυχή του!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρακολούθησε με θέρμη τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από χορευτικά γκρουπ της ελληνικής ομογένειας και στο δήλωσε περιχαρής:

«Αγαπώ τους Έλληνες! Μην ξεχνάτε, προέρχομαι από τη Νέα Υόρκη, το μόνο που βλέπω είναι Έλληνες.»

«Η Ελληνική ημέρας ανεξαρτησίας γιορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες

Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στιγμιότυπα από τη γιορτή για την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο μετέφεραν μέσω των social media οι Έλληνες ανταποκριτές στην Ουάσιγκτον.

 

Στα βίντεο και τα μηνύματα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Έλληνες δημοσιογράφοι, παρουσιάζονται νέοι και νέες της ομογένειας να χορεύουν κυρίως κρητικούς χορούς, ενώ στην ατμόσφαιρα του Λευκού Οίκου ήχησε και ο ήχος του μπουζουκιού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξήρε, επίσης, την προσφορά του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους, λέγοντας πως είναι ένας από τους «κορυφαίους Έλληνες» στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ