Η "σωσίας" της αγαπημένης του Χάρρυ είναι στυλίστρια & κολλητή της

Η 35χρονη σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Meghan Markle, ακόμα και αν βρίσκεται στη θάλασσα, στο κόκκινο χαλί ή κάνει γιόγκα, 
σπάνια αποχρίζεται τη στυλίστρια, έμπιστη φίλη και αδερφή ψυχή της, Jessica Mulroney, την κοσμική νύφη του πρώην Καναδού πρωθυπουργού, Brian Mulroney.

Το "ζευγάρι" συναντήθηκε όταν η Meghan μετακόμισε στο Τορόντο για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Suits. 
Θεωρείται ότι η Meghan προσέλαβε την Jessica, ως σχεδιάστρια μόδας πριν τρια χρόνια.


Και η Jessica, που η ομοιότητά της με την Markle είναι εντυπωσιακή, άλλαξε εξ ολοκλήρου την γκαρνταρόμπα της, "εκτόξευσε" το στιλ της και την εισήγαγε στην υψηλή καναδική κοινωνία. 

Πολλοί θεωρούν ότι οι διαφορές τους είναι δυσδιάκριτες- έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου, σκούρα μακριά μαλλιά και ίδια αίσθηση στο ντύσιμο.
Η Jessica έγινε γνωστή τον Νοέμβρη του 2015 όταν "έντυσε" την Sophie Gregoire Trudeau, γυναίκα του πρωθυπουργού του Καναδά Justin Trudeau. 
Οι δυο τους τώρα έχουν γίνει αχώριστες! Τους αρέσει να απολαμβάνουν ένα ακριβό ποτήρι κρασί, να κάνουν yoga και pilates.


Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον...η Meghan σίγουρα θα έχει παρατηρήσει ότι η φίλη της η Jessica έχει ένα πάρεργο στο να διακοσμεί γάμους και γιατί όχι και τον δικό της.
Βέβαια, αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο πρίγκιπας Harry πρέπει να διπλο- τσεκάρει αν παντρεύται τη νύφη ή την κουμπάρα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ