Πωλήθηκε 2,1 εκατ. δολ το πατρικό του Τραμπ με 5 υπνοδωμάτια - Άγνωστος ο αγοραστής- Φώτο

Αντί 2,1 εκατ. δολαρίων πωλήθηκε το σπίτι όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στη συνοικία Κουίνς της Νέας Υόρκης, ποσό που πάντως είναι χαμηλότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις, οι οποίες έκαναν λόγο για τιμή άνω των 3 εκατ. δολαρίων.
 

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1940 από τον πατέρα του κ. Τραμπ -προτού γεννηθεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ- και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, καθιστικό με τζάκι, βεράντα και γκαράζ.


Η κατοικία,
η οποία βρίσκεται στη συνοικία Τζαμάικα Εξπρές, ήταν το σπίτι της οικογένειας Τραμπ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων χρόνων της ζωής του προέδρου.


Στη συνεχεία, η οικογένεια Τραμπ μετακόμισε σε μεγαλύτερο σπίτι, επίσης στο Κουίνς, με τον τελευταίο ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας -ο οποίος την αγόρασε τον Οκτώβριο αντί 1,2 εκατ. δολαρίων- να αποφασίζει να εξαργυρώσει τη… νίκη του Αμερικανού μεγιστάνα στις αμερικανικές εκλογές.

Βίντεο όπου ο Τραμπ λέει ότι θα το αγόραζε ο ίδιος 

Αν και δεν ανακοινώθηκε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού, η Paramount Realty USA -η οποία διοργάνωσε τη δημοπρασία- διαβεβαίωσε ότι αυτός δεν ήταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόλαντ Τραμπ, παρά τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε, αναφέρει δημοσίευμα του pix11.com.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ