Πολυτέλεια και μεγαλοπρέπεια στο ιστορικό Hôtel de Paris του Monte Carlo – Νέο εστιατόριο από τον Alain Ducasse

Το Hôtel de Paris, ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία του Μονακό, φιλοξενεί το ανακαινισμένο εστιατόριο του Γάλλου σεφ Alain Ducasse.

Το Hôtel de Paris του Monte Carlo βρίσκεται στην καρδιά του Μονακό, έχοντας σταθερή θέση στην ετήσια λίστα με το κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία.


Εκεί, ο διάσημος σεφ Alain Ducasse άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο «Le Louis XV» το 1987, κατατάσσοντας το στα κορυφαία του κόσμου. Πρόσφατα, ο Γάλλος σεφ ανανέωσε τον γαστρονομικό χώρο του με μια απίθανη ανακαίνιση


Το εστιατόριο “Alain Ducasse at the Hôtel de Paris” που φιλοξενείται στο ιστορικό Hôtel de Paris, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2015. Το μενού, που επιμελείται ο ίδιος με τον σεφ Dominique Lory, αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα και τις γεύσεις της γαλλικής Ριβιέρα με έναν μοντέρνο και νεανικό τρόπο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του yatzer.com, η διακόσμηση του ανακαινισμένου εστιατορίου έχει επιρροές από την γαλλική Belle Epoque και το κλασσικό στυλ χρωματίζεται με αρκετές μοντέρνες πινελιές, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθεί. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ