Survivor: Το επεισόδιο που καθήλωσε το πανελλήνιο! -Φώτο & Βίντεο

Το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor, που όλοι περιμέναμε πώς και πώς, ήταν άκρως συγκινητικό και καθήλωσε το πανελλήνιο.

Μετά το τροχαίο που είχε η ομάδα των "Μαχητών" στο Survivor οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου έκαναν και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.


Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης τους επισκέφτηκε στο νοσοκομείο παρέα με μια πιατέλα γλυκά, φτιάχνοντας λίγο την ψυχολογία των παικτών.

 

Το χθεσινό επεισόδιο έδειξε πλάνα από την επίσκεψή του στους παίκτες, με την Ειρήνη Κολιδά και τον Μάριο Πρίαμο να είναι πιο βαριά τραυματισμένοι.


Η μαμά Ειρήνη έχει σπάσει δύο πλευρά και ο Κύπριος είναι σε πιο καλή κατάσταση με νάρθηκα στο χέρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι καθώς η αποθεραπεία της θα αργήσει από τρεις έως και έξι μήνες.

"Έτσι είναι η ζωή αλλά είναι κρίμα και άδικο. Ωστόσο θα είμαι δίπλα στην οικογένεια μου και στο γιο μου. Ονειρευόμουν τη στιγμή που θα έτρεχα στο αεροδρόμιο να αγκαλιάσω το παιδί μου όταν το παιχνίδι θα τελείωνε. Με λυπεί όμως που ούτε αυτό δεν μπορέσω να κάνω", είπε συγκρατώντας τα δάκρυα της. 

Από την άλλη ο Κύπριος παραμένει, ενώ χρειάζεται κάποιες μέρες για να μπορέσει να περπατήσει.

Οι παίκτες περιέγραψαν με λεπτομέρειες πως έγινε το τροχαίο και τι βίωσαν οι ίδιοι. 

Οι μαρτυρίες τους συγκλόνισαν τόσο τους αντιπάλους όσο και τους τηλεθεατές.

Η ομάδα των "Μαχητών" ήρθε πιο κοντά, έγιναν οικογένεια και άφησαν στην άκρη τις κόντρες. Το ίδιο και η ομάδα των "Διασήμων". Ανατρίχιασαν στο άκουσμα του συμβάντος και ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στους αντιπάλους. 

Τελικά, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως λόγω των εξελίξεων αυτών, για το Survivor η τελευταία εβδομάδα είναι σαν να μη συνέβη ποτέ.

 Δεν κερδήθηκαν και δε χάθηκαν ασυλίες, ενώ δεν ισχύει η ψηφοφορία για την αποχώρηση από το νησί, στην οποία συμμετείχε τις προηγούμενες μέρες το κοινό.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ